Cum arata femeia care i-a dat lui Maradona "nota 10 pentru sex, 8 pentru sex oral!" "Ma punea sa ma imbrac in politista" :)

Autor: Sport.ro
Luni 10 Aprilie 2017, 18:21

	Cum arata femeia care i-a dat lui Maradona "nota 10 pentru sex, 8 pentru sex oral!" "Ma punea sa ma imbrac in politista" :)

Veronica Ojeda a fost iubita lui Maradona timp de opt ani.

Intr-un interviu pentru o publicatie XXX, Veronica Ojeda a povestit detalii din viata amoroasa, in perioada in care a fost iubita lui Maradona.

Fostul super star al Argentinei nu inscria spectaculos doar pe terenul de fotbal, ci si in dormitor, spune fata: "Diego a fost cel mai bun barbat pe care l-am avut, marea iubire a vietii mele. Nimeni n-a mai fost ca el. Dupa ce ne-am despartit, n-am mai facut sex timp de doi ani."

"Cea mai tare noapte din viata mea am trait-o impreuna cu Diego. Eram in Caraibe, pe o plaja salbatica, unde puteai sa ajungi doar cu barca."

"Ii dau nota 10 din 10 pentru sex. Iar pentru sex oral, pe o scara de la 1 la 10, ii dau 8. A fost ceva cu totul special intre noi. Si el mi-a spus ca am fost cea mai tare femeie din viata lui."

Veronica Ojeda a mai povestit faptul ca Maradona o ruga de multe ori sa se deghizeze in politista, scrie The Sun.

"Ii placea sa ma vada imbracata asa. Inca mai am costumele de politista. Au mai fost si altele."

Culmea e ca povestea a ajuns si la urechile fetei lui Maradona, Dalma, care s-a declarat revoltata de dezvaluirile femeii.

"Ma simt foarte jenata cand aud astfel de lucruri. Chiar nu era nevoie sa povesteasca asta. Eu inteleg ca nu a spus nimic de rau de tatal meu, dar eu zic ca nu erau necesare astfel de detalii" :)

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies