Cum arata cel mai musculos GANGSTER din anii '70! "I se spunea Poneiul de Piatra, este o legenda a cartierului" - FOTO

Cum arata cel mai musculos GANGSTER din anii '70! "I se spunea Poneiul de Piatra, este o legenda a cartierului" - FOTO

Vezi cum arata unul dintre cei mai puternici oameni de care nu ai auzit. Se spune despre el ca era de 10 ori mai puternic decat Arnold Schwarzenegger.

Foarte putine lucruri se stiu despre powerlifting-ul din bodybuilding-ul din anii 60 si 70. In acea perioada era foarte putine concursuri mediatizate, cu exceptia Mr. Olympia, iar Arnold Schwarzenegger si Sergio Oliva erau cei mai cunoscuti musculosi din toata lumea. Cei doi castigasera 9 prin primele 11 concursuri Mr. Olympia si erau vazuti ca adevarati zei ai acestei ramuri sportive ce incepea sa se dezvolte.

Pe langa cei doi si ceilalti candidati al titluri importante in culturism, au existat sute, poate chiar mii de oameni ce nu au ajuns niciodata in lumina reflectoarelor. Printre ei, Big Jim Brit, unul dintre cei mai puternici si mai musculosi oameni ce au iesit vreodata din Compton, celebrul cartier din Los Angeles, recunoscut pentru rata foarte mare a criminalitatii. De altfel, in anii '70, Compton era cel mai periculos cartier din lume, conform statisticilor.

De acolo au iesit foarte multi oameni puternici, iar Big Jim Brit a fost unul dintre ei. Acesta nu s-a axat pe culturism ci mai degraba pe powerlifting. Printre elevii sau se numara si CT Fletcher, cel care a ajuns intre timp o senzatie pe Internet. Acesta si-a postat recent pe contul personal o poza cu antrenorul sau. "Este legenda din Compton, antrenorul meu, i se spunea Poneiul de Piatra. M-a invatat sa nu numar niciodata repetarile sau seturile si ca nu exista asa ceva ca supraantrenamentul".

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies