Comediantul Kevin Hart s-a imbatat de fericire ca favoritii au castigat SuperBowl si a dat buzna IN DIRECT intr-o emisiune TV: VIDEO
Luni 05 Februarie 2018, 15:40

Comediantul Kevin Hart s-a imbatat de fericire ca favoritii au castigat SuperBowl si a dat buzna IN DIRECT intr-o emisiune TV: VIDEO

Kevin Hart, cel mai bine platit comediant al zilelor noastre, a fost in al 9-lea cer dupa victoria favoritilor de la Philadelphia Eagles.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Philadelphia Eagles au castigat cu 41 la 33 finala SuperBowl disputata impotriva "Patriotilor" de la New England, la Minneapolis.

La finalul meciului, mii de fani au invadat terenul. Printre cei care au coborat pe gazon s-a aflat si comediantul Kevin Hart.

Hart a vazut ca intr-o parte a terenului se afla unul dintre favoritii sai, dand interviuri la microfonul unei televiziuni.

Sub influenta alcoolului, Hart a luat si el un microfon si a inceput sa vorbeasca. Dupa ce l-a laudat pe Fletcher Cox, acesta a scapat si un cuvant vulgar, moment in care si-a dat seama ca ar fi mai bine sa isi tina gura.Guvernul plănuiește să suspende contribuțiile la Pilonul II de pensii de la 1 iulie. Reacția Ministrului Muncii
BRAT