AC Milan Cocaina Silvio Berlusconi Show

Cocaina si femei pentru seful Milanului Berlusconi!

Scandalul in care este implicat premierul italian Silvio Berlusconi ia amploare, acesta fiind acuzat ca a consumat droguri in timpul petrecerilor la care erau invitate tinere platite, in vilele sale luxoase, transmite cotidianul spaniol El Pais in pagina sa electronica.
 

Umbra cocainei planeaza asupra lui Berlusconi, comenteaza presa spaniola
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 13:39
Data actualizarii: Miercuri 24 Iunie 2009, 13:43

Berlusconi se confrunta in prezent cu un amestec exploziv de acuzatii de consum de cocaina si apelarea la serviciile unor prostituate din Europa de Est, comenteaza presa spaniola. Convorbiri interceptate aflate in posesia judecatorilor de la Parchetul din Bari abunda in indicii cu privire la consumul de droguri de catre premier.

Intr-una dintre discutiile telefonice inregistrate, Gianpaolo Tarantini, om de afaceri in varsta de 34 de ani care este prieten cu Berlusconi si care este acuzat de coruptie si proxenetism, ii promite unei tinere "o noapte de sex si droguri". In alte convorbiri, Tarantini vorbeste despre sute de invitati la o "petrecere alba" si mentioneaza numele de Nick. Potrivit Parchetului, acesta ar fi o persoana influenta din localitatea italiana Puglia. Desi, nu au fost date informatii cu privire la continutul convorbirilor dintre Tarantini si Berlusconi, care au fost interceptate, cotidianul italian Corriere della Sera scrie ca cei doi "discuta despre fete si petreceri pe un ton glumet".

Fostul secretar al lui Tarantini, Alessandro Mannarini, anchetat pentru detinere de supefiante, a petrecut vara anului 2008 alaturi de seful sau intr-o vila situata in apropiere de cea a lui Berlusconi, la Cerdegna, pentru inchirierea careia Tarantini platea 100.000 de euro pe luna. Insa, spre surprinderea anchetatorilor, Mannarini a declarat ca, alaturi de seful sau, avea acces liber la vila Certosa detinuta de Silvio Berlusconi. In plus, el a confirmat marti pentru Corriere della Sera ca a mers la locuinta premierului italian in august 2008 impreuna cu Tarantini si un grup de prostituate. Atunci, Berlusconi ar fi organizat o cina pentru 60 de persoane. In plus, Mannarini a povestit ca a intrat in resedinta de stat a premierului fara sa fie supus vreunul control de securitate. "Am inregistrat si am facut fotografii cu telefonul mobil", a declarat asistentul.

Aceste informatii confirma inca o data temerile premierului ca alte persoane, in special tinere prezente la petreceri, au facut fotografii sau au inregistrat convorbiri. Patrizia d'Addario, prostituata in varsta de 42 de ani care a prezentat acest caz judecatorilor de la Parchetul din Bari, a depus marti sase inregistrari audio, dupa ce furnizase deja altele.

Modifică setările cookies