Clipe de groaza pentru fanii lui David Beckham! Fosta legenda a lui Real si Manchester a avut accident de motocicleta

Clipe de groaza pentru fanii lui David Beckham! Fosta legenda a lui Real si Manchester a avut accident de motocicleta

David Beckham a fost implicat intr-un accident de motocicleta la Los Angeles, după ce a efectuat un viraj foarte strans, incercand să evite o echipă de paparazzi, insă starul britanic a reusit să scape fără accidentări majore, informează contactmusic.com.

Fostul fotbalist englez, in varstă de 39 de ani, a pierdut controlul asupra motocicletei sale, un model Super Vintage 93" Knuckle, construit pe comandă, si a căzut in mijlocul traficului de pe Sunset Boulevard, după un viraj foarte strans prin care a incercat să evite o echipă de paparazzi.

Accidentul s-a produs după ce sportivul, in prezent retras din activitate, vizitase renumitul salon de tatuaje Shamrock Tattoo din cartierul West Hollywood. După accident, David Beckham a fost ajutat de cativa prieteni din salonul de tatuaje pentru a-si aduce motocicleta in spatele acelei clădiri, potrivit site-ul TMZ.com.

David Beckham a fost implicat anterior intr-un alt accident de circulatie in octombrie 2013, produs in fata resedintei sale din Beverly Hills, după ce starul englez a tamponat un alt automobil, in momentul in care părăsea proprietatea sa la volanul unui automobil Range Rover Sport. Pe locul din dreapta sportivului se afla unul dintre fiii săi, Brooklyn.

David si Brooklyn au fost implicati intr-un alt accident in 2011, atunci cand automobilul in care se aflau a fost prins intr-o coliziune in lant produsă pe una dintre cele mai aglomerate autostrăzi din Los Angeles. Atat tatăl, cat si fiul, au scăpat nevătămati si de acea dată.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Klaus Iohannis convoacă Consiliul Suprem de Apărare a Ţării: ”Situația este îngrijorătoare”
BRAT
Modifică setările cookies