PREMIERA! Clasamente, analize si rezultate LIVE din 52 de tari!

Numarul 1 printre site-urile de televiziuni din Romania, www.sport.ro, a lansat cel mai complex sistem de rezultate, analize si clasamente din fotbal. Pe www.sport.ro/livescores ai clasamente din 52 de tari si rezultatele tuturor meciurilor, in timp real.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 August 2008, 16:51
Data actualizarii: Marti 19 August 2008, 19:04

Raiul pariorilor este acum pe sectiunea de livescore www.sport.ro! Ai clasamente din 52 de tari, plus un lucru unic in toata lumea: clasamente si rezultate din toate ligile secunde si toate informatiile despre Cupele de pe toate continentele.

Asta nu e tot. Pentru analize si statistici, www.sport.ro va da toate rezultatele din ultimii ani si informatii despre meciuri(Marcatori, minute, posesie.etc).

Pentru a putea alege cea mai buna cota la un pariu. Pe sectiunea de livescores ai si un calculator de cote si un grafic care iti va arata forma recenta a echipei pe care vrei sa pariezi.

Esti gata sa iei banii caselor de pariuri? Intra pe www.sport.ro/livescores , analizeaza meciul pe care vrei sa pariezi, iar apoi ramai pentru a prinde rezultatul LIVE!s

Modifică setările cookies