"Brazilianul" Zidane a inaugurat cel mai mare stadion din Sao Paulo - 120.000 de locuri!

Autor: Sport.ro
Luni 17 Martie 2008, 10:30
IMAGINI DE SENZATIE CU ZIDANE IMBRACAT IN TRICOUL BRAZILIEI

Fostul mare mijlocas al Realului si omul care a adus bucurii in inimile francezilor la Campionatul Mondial din 1998, Zinedine Zidane nu i-a uitat pe cei amarati. El a vizitat duminica un cartier sarac din Sao Paulo unde a disputat un meci de binefacere si a pariat pe revenirea fostului sau coechipier de la Real Madrid, brazilianul Ronaldo, in prezent la AC Milan.

Imbracat cu un tricou verde si galben, culorile Braziliei, Zidane a inaugurat un teren de fotbal in favela de la Heliopolis, cea mai mare din Sao Paulo, cu 120.000 de locuitori.  "Seamana putin cu locul in care am crescut. Imi aduce aminte de tineretea mea. Este o realitate grea", a declarat Zidane dupa ce a semnat autografe pentru tinerii sai admiratori.

Zidane a avut apoi cuvinte de incurajare pentru atacantul formatiei AC Milan, Ronaldo, fostul sau coechipier de la Real Madrid, operat in februarie in urma unei rupturi a tendonului genunchiului stang. "Ronaldo a dovedit deja in 2002 ca poate face lucruri dificile cum ar fi sa reinceapa sa joace si sa fie golgheterul Cupei Mondiale. Din acest motiv i se spune Fenomenul", a spus Zidane, in cursul unei conferinte de presa in care a pariat pe revenirea jucatorului.

Părinții reclamă proasta organizare a Evaluării Naționale. Reacția lui Andronescu
BRAT