Show

BOMBA. Cristiano Ronaldo, inselat de Irina? Cu ce actor URIAS de la Hollywood s-ar fi cuplat rusoaica!

Cristiano Ronaldo s-a despartit de logodnica sa saptamana trecuta. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 12:23
Data actualizarii: Luni 19 Ianuarie 2015, 15:12

Castigatorul Balonului de Aur nu mai e impreuna cu Irina Shayk, una din cele mai cunoscute modele din lume in acest moment.

S-a scris ca cei doi s-au certat din cauza mamei lui Ronaldo, dar acum apare o alta varianta.

Irina Shayk s-ar fi apropiat foarte mult de actorul The Rock in timpul filmarilor de la Hercule, iar asta ar fi dus la destramarea relatiei cu Ronaldo. 

Mai mult, Irina a postat in urma cu cateva saptamani o poza cu buchete uriase de trandafiri primite de ziua ei, care nu erau de la Ronaldo ci de la Dwayne "The Rock" Johnson.

Sunt doar speculatii, insa agentul Irinei a confirmat oficial despartirea de Cristiano Ronaldo. "Pot sa va confirm ca relatia dintre cei doi s-a terminat", a declarat acesta in New York Post.

Agentul Irinei sustine ca nu relatia cu mama lui Ronaldo a fost problema, alimentand astfel zvonurile unei relatii cu The Rock. "A fost foarte apropiata de familia lui Ronaldo. Orice zvon legat de relatia ei cu familia jucatorului sunt false, nu acesta este motivul despartirii. Momentan sunt singurele comentarii pe care Irina le face in acest moment", a mai spus agentul rusoaicei. 

Intre timp, Irina a aparut in noul clip al lui Mark Anthony, fostul sot al lui Jennifer Lopez. 

Modifică setările cookies