Show

Beckham si Arnold, terminatori  pentru California!

David Beckham va juca intr-o serie de reclame TV pentru promovarea turistica a Californiei, campanie la care mai participa guvernatorul statului, Arnold Schwarzenegger, si actorul Rob Lowe, anunta The Sun.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 August 2009, 14:39
Data actualizarii: Luni 03 August 2009, 14:47

Beckham, in varsta de 34 de ani, va fi filmat jucand fotbal pe o plaja. Fotbalistul de la Los Angeles Galaxy a declarat ca este onorat sa ia parte la acest proiect, alaturi de Schwarzenegger.

Potrivit unor surse, guvernatorul statului il considera potrivit pe fotbalist pentru campania de atragerea a turistilor. Mai mult, implicarea lui Beckham in acest proiect intareste ideea ca britanicul ar intentiona sa ramana in SUA, in ciuda zvonurilor cu privire la o revenire la AC Milan, unde fusese imprumutat sezonul trecut.

David Beckam a mai jucat in reclame pentru firma de imbracaminte sport Adidas, anul trecut, alaturi de vedetele hip-hop Missy Elliot si Estelle. Fotbalistul si-a imprumutat imaginea si unei campanii de promovare a consumului de lapte, alaturi de Madonna si Muhammad Ali. Cele mai cunoscute campanii publicitare de care si-a legat numele sunt insa cele pentru Pepsi.
 

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies