anamaria prodan Show

Anamaria Prodan si-a "transferat" fiica in Germania! Ce lovitura anunta sotia lui Reghe

Anamaria Prodan mai da o lovitura! Nu in fotbal, ci in ...modelling. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Mai 2015, 13:16
Data actualizarii: Vineri 15 Mai 2015, 13:17

Sotia lui Reghecampf isi extinde domeniul de activitate de la fotbal, acolo unde impresariaza zeci de fotbalisti, la modelling. Anamaria isi manageriaza fiica de 16 ani, pe Rebecca, cea care e model de doi ani deja. Tanara a semnat contract cu o agentie mare din Germania acum, iar fiica Anamariei se pregateste sa ia drumul Americii.


"In sfarsit, dupa tatonari de 2 ani, de cand este ea model, am semnat primul contract profi. Rebecca este modelul agentiei germane ICAN Model Management, pentru urmatorii doi ani. Agentia se ocupa de tot ce inseamna imaginea ei, alaturi de mine, bineinteles, pentru ca eu sunt cea care o manageriaza din toate punctele de vedere. Dar am hotarat sa o dau pe mana acestor oameni foarte seriosi. Agentia deja i-a organizat toata agenda, va merge in Los Angeles, la New York si la Festivalul de Moda de la Berlin", a declarat Anamaria Prodan

"A inceput aceasta cariera in modelling de la 14 ani. La inceput nu prea i-a placut, dar eu am impins-o de la spate pentru ca am vazut cat potential are. Copilul nu isi da seama, se plictiseste… Dar mai tarziu o sa-mi multumeasca. De-asta am ales agentia din germania. Asa stau linistita ca, alaturi de mine, se ocupa un neamt de tot", mai spune Anamaria Prodan.

 

Modifică setările cookies