jocuri jocuri online jocuri pe net jocuri.sport.ro Show

Adio, FRUSTRARI, adio! Jocuri.sport.ro iti ofera MUNITIE NELIMITATA!

Domnilor, astazi vom face impreuna o treaba ca barbatii. Spargem BALOANE. :-)

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Septembrie 2010, 14:55
Data actualizarii: Miercuri 29 Septembrie 2010, 16:02

Nu exista amator de jocuri online care sa nu fi jucat macar o singura data un joc in care trebuie sa omori zombie, sa distrugi cladiri, sa plasezi grenade prin aruncare pentru a nimici toti teroristii din lume sau sa omori cine stie ce ninja obositi sfidand distantele pe 2 ecrane de monitor.

Le stiti cu siguranta. Si le tineti minte pentru ca eu, cel putin, sunt convins ca nu exista nicio persoana care sa fi jucat vreunul din jocurile de mai sus si care sa nu fi simtit FRUSTRAREA de cel putin 147 de ori in timpul unui joc, datorita faptului ca acesta iti pune la dispozitie prea putine grenade, sagetute, fructe, bombe, nicovale sau alte ustensile care-ti inspira frica doar cand le pronunti :-).

Astazi insa, am pregatit pentru domniile dumneavoastra un joc care va elimina orice frustrare acumulata in atata amar de vreme. Pai, pana cand un trai nefericit? Bombe si baloane raspunde tuturor cerintelor unui jucator online. Bombe ca la balamuc, baloane de tintit mai putine! :-)

 

CLICK AICI pentru a face risipa de bile si pentru a sparge baloane ca la balamuc!

www.sport.ro a lansat cele mai tari si cele mai noi jocuri de pe internet: pe JOCURI.SPORT.RO

 

PS. Nu ar fi interesant ca in urmatoarele versiuni ale acestui joc, daca va avea vreo versiune urmatoare, sa putem avea si... caini? :-)

Modifică setările cookies