Batai si scandari rasiste inaintea derbyului dintre CFR Cluj si U Cluj!

GALERIA CFR-ULUI S-A RAZBUNAT PE AUTOCARUL CELOR DE LA U CLUJ!
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Decembrie 2007, 20:53
Data actualizarii: Duminica 02 Decembrie 2007, 20:53
Derby-ul local dintre cele doua mari rivale, CFR Cluj si Universitatea Cluj, nu a fost lipsit de violente. Galeria echipei Universitatea Cluj s-a intalnit in jurul orei 17.00, in fata Casei de Cultura a studentilor, unde a aruncat cu petarde in strada si a scandat impotriva politiei. Cei aproximativ doua mii de sustinatori ai "sepcilor rosii" au plecat apoi spre stadionul dr. Constantin Radulescu, pana la care au trebuit sa treaca de doua filtre de control. Fortele de ordine au folosit inclusiv detectoare de metale. Cand au ajuns in apropierea arenei rivalilor de la CFR, fanii Universitatii au strigat "Unde ne sunt dusmanii?" si au aruncat cu torte in fortele de ordine. De asemenea, galeria "studentilor" a scandat "Romania", "Afara cu ungurii din tara" si "Bozgorii".

Autocarul echipei Universitatea Cluj a ajuns la stadion cu putin inainte de ora 19.00, si a devenit tinta proiectilelor aruncate de suporterii celor de la CFR, unul dintre geamuri fiind spart.
Inaintea meciului, jandarmii si stewarzii desemnati sa asigure securitatea la derbiul clujean au fost obligati sa se supuna unui test pentru a se stabili daca au consumat bauturi alcoolice, in doua cazuri rezultatul fiind pozitiv.
De asemenea, la intrarea in stadion s-au inregistrat o serie de altercatii intre spectatori, care s-au imbrancit si s-au lovit cu pumnii.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies