jocuri.sport.ro jocuri online jocuri pe internet jocuri pe net Show

5 jocuri pentru a incepe saptamana cu dreptul!

Nicio saptamana plina de examene, extemporale, teze sau proiecte si termene libere de predare ale acestora nu poate incepe fara o cateva ore de joaca online. Aveti dreptate, sunt rautacios. Eu sunt printre putinii fericiti care au sansa de a se juca in liniste la locul de munca :-P.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2010, 17:35
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2010, 17:35

Revenind, va propun sa incepem saptamana aceasta cu 5 jocuri adaugate in ultimele zile pe www.sport.ro

Cele mai importante lucruri intr-o cursa de motociclete (atat online cat si off-line) sunt viteza si siguranta. Iar pentru a ajunge la finalul cursei, cele doua trebuie imbinate, folosind, de cele mai multe ori, nitro pentru viteza si hidraulicele pentru echilibru.

Pentru a testa cat de buni sunteti la cursele online de motociclete va semnalez Nitro Moto, un joc in care va trebui sa colectezi si punctele bonus de pe parcursul traseului.

In aceeasi ordine de idei avem si Maimuta motococlista, joc recomandat copiilor sub 5-6 ani, deoarece va fi destul de dubios sa te justifici in fata prietenei sau sotiei ca joci astfel de jocuri :-))))))).

Tecem mai departe pentru a va semnala Impusca Zombi 2 si Castelul Monstrilor 2, doua jocuri de logica in care trebuie sa dezvolti strategii in functie de munitia data la fiecare nivel, pentru a dobora inamicii din cat mai putine lovituri.

Last but not least, Razbunarea Pistolarului este un joc cu impuscaturi care te transpune in experientele cowboyilor, participi la dueluri si, conform descrierii oficiale ale jocului, simti cum fiecare glont iti suiera pe la ureche si cum pistorul tau miroase a praf de pusca din ce in ce mai puternic, odata cu fiecare niel si grad de dificultate.

Aiurea. Vi l-am semnalat pe principiul "am venit cu el in targ sa-l fac de ras!". :-)

Care joc iti place cel mai mult? Alege din chestionarul alaturat! 

Multumesc!

Modifică setările cookies