Romania activa Romania activa
Live Blog

Romania Activa

30 de zile si 2.500 de kilometri, dar IMPOSIBILUL a fost realizat. Caravana Romania Activa a "schimbat" harta tarii: VIDEO

Sustine-i aici pe biciclistii care au plecat sa deseneze cel mai mare desen pe GPS din Romania si poti sa castigi o bicicleta! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 15 August 2015, 20:31
Data actualizarii: Miercuri 19 August 2015, 18:01
09:24 07 Aug

Un grup de biciclisti amatori au plecat in aventura vietii lor! Ei merg pe un traseu de 2500 de kilometri ca sa traseze cel mai mare desen pe GPS din Romania! Bicilistii au raspuns la provocarea Cicu Natur Radler, cea care premiaza stilul de viata activ. Ei vor desena o lamaie cat o tara pe GPS si vor fi ajutati de mii de romani activi pe parcurs.


Traseul atinge atat zone urbane din Bacau, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad si Timisoara, cat si portiuni de drum care le va testa anduranta, cum sunt treceri prin munti, drumuri forestiere, albii de rau sau vai izolate.

Desenul trasat de echipa de ciclisti pe GPS in cadrul initiativei “Romania Activa” poate fi urmarit in timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

Suporterii din toata tara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de incurajare prin intermediul platformei, in format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc® Natur Radler le va oferi premii constand in biciclete.

Cei care vor indrazni sa accepte provocarea pentru o viata activa se vor putea alatura grupului de ciclisti pe parcursul trasarii celui mai mare desen prin GPS din Romania, efectuat in intregime cu bicicleta, prin inscriere pe https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

 

Click aici pentru a vedea tot ce s-a intamplat in prima jumatate a drumului! 

Back: La prima pagina «
300x250
VIDEO PROTVPLUS.RO
Autoritățile anunță că vom primi mai mulți bani prin programul guvernamental „Rabla”. Prima de casare crește cu 15%
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!