(P) Asta nu s-a mai intamplat niciodata la noi! Cum arata cel mai mare desen pe GPS: 29 de zile si 2500 km parcursi in Romania Activa!

383 de localitati parcurse, peste 1000 de sustinatori ai campaniei si mii de doze de bere cu 0.0% alcool share-uite cu sustinatorii. Asta e Romania Activa!

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 11:51
Data actualizarii: Miercuri 09 Septembrie 2015, 11:52

Echipa Ciuc Radler Romania Activa a finalizat in urma cu trei saptamani cel mai mare desen pe GPS din Romania sub forma unei lamai, parcurs in intregime cu bicicleta.

Timp de 29 de zile, o echipa de ciclisti amatori a acceptat provocarea Ciuc Radler de a transforma plimbarea cu bicicleta intr-o experienta si au parcurs 2500 de kilometri prin Romania.

Sub indemnul “Incurajeaza initiativa Ciuc Radler Romania Activa”, iubitorii sportului pe doua roti au fost invitati sa sustina initiativa, dar si sa se alature echipei de ciclisti, pe diferite portiuni de traseu.

“Initiativa Ciuc Radler Romania Activa mi-a oferit sansa de a motiva oamenii sa duca o viata activa si de a le atrage atentia asupra frumusetii locurilor si oamenilor din tara noastra. Indemn cu multa incredere pe oricine sa se urce pe bicicleta, sa-si faca un traseu, mai scurt sau mai lung si sa experimenteze tot ceea ce noi am trait in aceasta luna”, spune Alexandru Grecu, unul dintre ciclistii din echipa Ciuc Radler Romania Activa.

Echipa care a pedalat pe aceasta distanta-record a plecat pe traseu in data de 18 iulie, din Bucuresti. Traseul a atins atat zone urbane din Bacau, Piatra Neamt, Cluj-Napoca, Arad si Timisoara, cat si portiuni de drum care le-a testat anduranta, cum sunt trecerile pe drumuri forestiere, albii de rau, vai izolate sau prin zone montane precum Bicaz, Vatra Dornei, Ceahlau, Muntii Apuseni, Muntii Banatului, Fagaras.

“A fost un traseu plin de provocari, insa nu ne-am pierdut nicio clipa entuziasmul sau curajul de a merge mai departe. Au fost 29 de zile extraordinare, pe care le-as parcurge din nou, chiar de maine. Incurajez pe oricine sa faca acest pas catre un stil de viata activ, sa se ridice de la birou si sa vada Romania de pe doua roti”, a declarat Ruxandra Bunea, una dintre fetele din echipa Ciuc Radler Romania Activa.

Desenul trasat de echipa de ciclisti pe GPS in cadrul initiativei Ciuc® Natur Radler “Romania Activa” a putut fi urmarit in timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Peste 1.000 de sustinatori ai initiativei au fost alaturi de ciclisti, au pedalat cu ei pe diferite portiuni de traseu si le-au transmis mesaje de incurajare prin intermediul platformei si a paginii oficiale de Facebook Ciuc Premium: https://www.facebook.com/CiucPremium?fref=ts, in format text, foto sau video.

Despre Ciuc Natur Radler:

Primul Radler romanesc, Ciuc Natur Radler, este inspirat din reteta germana, recreata de Ciuc pentru a se potrivi gusturilor consumatorului roman: 63% limonada adevarata si 37% bere Ciuc Premium.

Ciuc Natur Radler, este o bautura cu 1.9% alcool, disponibila in sticla si doza de 0.5l si sticla de 0.33l. Produsul este disponibil si in varianta 0.0%.

Va invitam sa urmariti activarile Ciuc Radler pe:

Facebook: www.facebook.com/CiucPremium
Web: www.ciucpremium.ro/ciucradler

Modifică setările cookies