Cel mai mare desen realizat pe harta Romaniei e aproape de final. Caravana Romania Activa soseste la Bucuresti, dupa 29 de zile si 2.500 de kilometri

Cel mai mare desen realizat cu GPS-ul pe harta Romaniei se apropie de final. Ciclistii Romania Activa vor sosi sambata la Bucuresti.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 August 2015, 20:00
Data actualizarii: Vineri 14 August 2015, 20:05

Caravana Ciuc Radler Romania Activa soseste in capitala dupa 29 de zile in care a incercat sa deseneze o lamaie pe harta Romaniei, cu ajutorul GPS-ului.

Sportivii de ocazie din caravana au parcurs 2.500 de kilometri, iar sambata vor fi intampinati in Parcul Herastrau din capitala.

"E cea mai bogata experienta pe care am avut-o cu bicicleta pana acum", a spus Ruxandra Bunea, una dintre ciclistele din caravana.

Ruxandra a fost completata si de Cristian Soare: "o provocare pentru noi sa pedalam atatea zile fara oprire, o chestie pe care nu o vom uita toata viata".

La Sibiu, cei patru ciclisti s-au simtit ca acasa. Au vizitat cele mai frumoase locuri, iar apoi mama unuia dintre ei i-a asteptat cu prajituri.

"Azi sunt coplesit de acest moment, am fost asteptat de parintii mei, mama mea, bunica mea si sunt foarte fericit", a spus Alex Grecu.

Si drumul pe Valea Oltului, spre Ramnicu Valcea, a fost la fel de interesant, in ciuda traficului.

Echipa Romania Activa se opreste astazi la Pitesti. Maine, grupul de ciclisti va termina desenul de 2.500 de kilometri odata cu sosirea de la Bucuresti, la ora 14:30, in parcul Herastrau.

Modifică setările cookies