Cei mai activi romani au plecat in aventura vietii: 2500 km si o lamaie uriasa desenata cu GPS-ul pe harta Romaniei

Cei mai curajosi si mai activi romani vor desena o lamaie uriasa prin tara cu ajutorul bicicletelor. Au de mers, nu gluma... se vor lupta cu canicula timp de o luna!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Iulie 2015, 20:30
Data actualizarii: Luni 20 Iulie 2015, 14:24

Un grup de ciclisti va face roata Romania. Au plecat in experienta vietii. Startul s-a dat la Bucuresti, unde 100 de romani activi s-au alaturat in prima zi si au tinut pasul pana la prima oprire, Buzau.

"In patru saptamani trec prin 383 de localitati, e absolut o dementa. I-am vazut azi cu zambetul pe buze, foarte tonici de dimineata... abia astept sa ii vad la final", a spus Dana Rogoz.

"O sa fiu mai slab, o sa fiu mai frumos si mai fericit", asa si-a facut curaj Alexandru Grecu, unul dintre participanti.

Aventurierii au primit sfaturi de la ciclisti profesionisti ca sa deseneze prin GPS cea mai mare lamaie pe harta Romaniei. In incercarea lor, "activii" au de strabatut 2500 de kilometri.

"Vor fi zile cu ploaie, caldura mare, sa aiba apa si sa manance, dar mai ales sa aiba grija la trafic", le-a transmis Eduard Novak.

Grupul de ciclisti dornici de miscare a dat si de primele greutati: un pod inchis, pe care ciclistii au trebuit sa-l ocoleasca.

Modifică setările cookies