Red Bull Soapbox Red Bull Soapbox

Red Bull Soapbox, azi, la Sport.ro! Cine jurizeaza cea mai trasnita cursa din Romania

Red Bull Soapbox e azi la Sport.ro de la ora 11:00! 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Septembrie 2016, 08:00
Data actualizarii: Luni 05 Septembrie 2016, 11:15

JURIU


Bogdan Marisca - pilot profesionist si instructor Napoca Rally Academy. Are in palmares un titlu de campion national absolut la raliu, 18 raliuri castigate, de 4 ori a iesit vice-campion. si-a mai trecut in cont 3 titluri la grupa, 7 titluri pe echipe si a iesit campion pe echipe cu Napoca Rally Academy -“Prodution Teams Cup” la Campionatul European din 2013. Este instructor coordonator de "safety driving", fondator al Napoca Rally Academy, instructor de pilotaj sportiv, speaker motivational, organizator de evenimente auto. Este pasionat de ski, calatorii si arte martiale. isi urmeaza cu bucurie pasiunea pentru automobilism de peste 23 ani.

Roxana Ciuhulescu - prezentator tv, jurnalist, blogger, PR, instructor al scolii de off road CORB 44, pilot si navigator. A dus pasiunea pentru masini in zona de profesie. Are multiple participari in Campionatul National de Raliu, off road, rally raid si VTM. indragostita de aviatie, este foarte aproape de Fortele Aeriene Romane, devenind prima femeie care a zburat civil cu MiG-21 LanceR si cu IAR-99 Soim. A facut scoala de elicoptere si detine 3 licente de scafandru printre care si rescue diver.

Ileana Badiu este femeia in permanenta miscare din comunicare. Wunderman este agentia ei, impreuna cu doi asociati. Are site-ul www.super40.ro, impreuna cu prietena ei de-o viata, este invitata la emisiuni, a si gazduit doua emisiuni, traieste frumos si intens, se inconjoara numai de oameni cu care rezoneaza, are sot si copil pe care-i iubeste ca pe ochii din cap, se implica in campanii de caritate si ajuta oricand pe oricine. E un om care se perfectioneaza pe zi ce trece.

Traian Tudorica, cunoscut ca Zanul BT, este actor si ne-a starnit zambetul in fiecare pauza publicitara, in rolul zanului care face minuni alaturi de Banca Transilvania.

REGULI DE JURIZARE

Criteriile de jurizare sunt:

A. Design si executie in constructie – membrii juriului acorda note de la 1 la 10 (punctaj maxim de 40) pentru aspectul masinii de concurs, punctand designul, tehnica de constructie si imbinarea diverselor subansamble, calitatea finisajelor.

B. Creativitate si spectacol – membrii juriului acorda note de la 1 la 10 (punctaj maxim de 40) pentru momentul de prezentare a echipei si a masinii de concurs.

C. Timp – masurat ca timpul parcurs de vehiculul de concurs din momentul traversarii liniei de start pana la depasirea liniei de finis a circuitului amenajat de Organizator – se masoara cu un cronometru si va fi exprimat in secunde, zecimi de secunda si sutimi de secunda.

Clasamentul se calculeaza adunand pozitiile obtinute in clasamentele aferente criteriilor: Design si executie in constructie, Timp si Creativitate si spectacol si ordonandu-le crescator. Este declarata castigatoare echipa cu cea mai mica valoare a sumei descrise anterior. in cazul in care echipele obtin egalitate de puncte in clasamentul general (clasament calculat adunand pozitiile obtinute in clasamentele aferente celor 3 criterii), va fi declarata castigatoare echipa care a obtinut cel mai bun timp pentru parcurgerea traseului de concurs.
 

Modifică setările cookies