Prezentatoare

FOTO: Fana numarul 1 a lui Banel, Bianca Miron e noua prezentatoare la Goluri si Goale

Bianca Miron, prima castigatoare a concursului “Cele bune sa se adune”, va prezenta stirile sexy de la Sport.ro, vineri, 16 octombrie, de la ora 23.00, in emisiunea “Goluri si Goale”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Octombrie 2009, 21:34
Data actualizarii: Joi 15 Octombrie 2009, 21:45

Bianca are 23 de ani si este studenta la Facultatea de Management Turistic si Comercial. Prezentatoarea editiei de vineri, 16 octombrie, a emisiunii “Goluri si Goale” este obisnuita cu lumina reflectoarelor – “ Am lucrat mult timp ca model, am fost finalista concursului “Tara, tara vrem inaintase”, dar visul meu este sa lucrez in televiziune si sper ca odata cu aparitia in emisiunea “Goluri si Goale” sa fiu remarcata de toti fotbalistii celebri,” declara Bianca. Pentru prima data in postura de prezentatoare tv, timisoreanca s-a descurcat de minune. A facut echipa cu Gina si Roxy, prezentatoarele deja consacrate ale emisiunii “Goluri si Goale”, a lasat emotiile deoparte si nu s-a balbait deloc. Vedeta recunoaste ca sfaturile noilor sale colege au ajutat-o enorm. “Gina si Roxy m-au sfatuit sa fiu lipsita de inhibitii si sper sa reusesc sa transmit asta telespectatorilor,” spune frumoasa bruneta.

Sexy prezentatoarea il admira pe Banel Nicolita

Bianca e o microbista inraita – fana infocata a lui Poli Timisoara, noua prezentatoare de la Sport.ro nu rateaza niciun meci pe care echipa ei favorita il joaca acasa. “Merg foarte des la meciuri si fac parte din galeria juniorilor de la Poli de fiecare daca cand verisorul meu, Fabius Miron, joaca acasa,” marturiseste Bianca. Totusi, vedeta recunoaste ca tine si cu Steaua – fotbalistul ei preferat e Banel Nicolita, pe care il place si ca om, pentru ca e foarte haios, dar si ca fotbalist. Timisoreanca e strans legata de lumea sportului – a facut canotaj si atletism timp de trei ani.

Super concursul “Cele bune sa se adune” continua pe site-ul Sport.ro. Doritoarele trebuie sa se prezinte in fata camerelor in timp ce se dezbraca si sa posteze filmuletul pe site. 

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies