Nu m-ati invins la skandenberg, incercati sa ma invingeti la poker!

Autor: Sport.ro
Vineri 05 Noiembrie 2010, 08:00

	Nu m-ati invins la skandenberg, incercati sa ma invingeti la poker!

Ion Oncescu lanseaza o noua provocare, ia un loc la masa de poker si incearca sa il invigi pe marele campion mondial.

Anul acesta in ianuarie, multiplul campion mondial Ion Oncescu stabilea un record provocand romanii la un maraton de skandenberg la Mall Afi Palace Controceni. Nu mai putin de 300 de curajosi au acceptat sa isi masoarele fortele cu el, printre care peste 20 de sportivi profesionisti si 5 campioni nationali. Oncescu a reusit sa isi invinga toti adversarii in mai putin de 5 ore folosind doar bratul drept. Acum, campionul lanseaza o noua provocare intr-un alt sport pentru barbatii cu maini puternice.

Maine seara de la ora 21:00, Ion “Iron Man” Oncescu ii provoaca pe romani sa incerce sa-l invinga, de aceasta data intr-un sport unde au mai multe sanse. Camera de poker romaneasca 45Bet organizeaza vineri seara un turneu special a carui gazda va fi Ion Oncescu. Turneul are o taxa de inscriere de doar €5 iar fondul de premii este garantat la minim €500, indiferent de numarul de participanti. In plus, cel care va reusi sa-l elimine pe IronMan45, pseudonimul sub care va juca Oncescu, va castiga un premiu recompensa de €50.

Turneul poate fi gasit in lobby-ul 45Bet, in meniul Tournaments sectiunea Special, cu numele 500€ Iron Man Bounty. Te poti inscrie pe lista participantilor oricand inainte de startul turneului, vineri 5 noiembrie 21:00. Acest turneu al carui gazda este Ion Oncescu se desfasoara lunar, in prima zi de vineri a fiecarei luni, la aceeasi ora.

Nu rata sansa de a castiga un premiu generos, pe langa dreptul de a te lauda prietenilor ca ai invins un campion mondial.

Ion Oncescu este unul dintre cei mai titrati sportivi romani cu un palmares putin spus impresionant in skandenberg. Detine patru titluri de campion mondial, obtinute doua in 2007 si doua in 2008, de fiecare data iesind invingator la ambele brate. In anul 2009 la Sofia, a castigat si primele doua titluri de campion european, intrand astfel definitiv in istoria skandenbergului mondial. Pe plan national, Ion Oncescu este campion incontestabil al Romaniei, la ambele brate, inca de la varsta de 18 ani.

Cea mai noua pasiune a lui Ion Oncescu este jocul de poker pe internet, acceptand propunerea de a fi imaginea camerei de poker online 45Bet. Toti pasionatii acestui sport din Romania isi pot masura fortele cu el, la masa de poker, in cadrul unui turneu lunar cu o inscriere de doar €5. Nu pierde ocazia si deschide acum un cont pe 45Bet si accepta provocarea lui Oncescu.

Vela invocă un ”război hibrid” în legătură cu pandemia, cu acțiuni finanțate care să creeze haos
BRAT