Performanta Are Viitor PERFORMANTA ARE VIITOR

Performanta are Viitor. FRF si Gillette au ajuns in octombrie la Padureni, unde 500 de pusti s-au intrecut pentru a-i "lua ochii" lui Belodedici

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Noiembrie 2016, 16:59
Data actualizarii: Vineri 18 Noiembrie 2016, 17:09

Judetul Vaslui a fost cea de-a patra oprire a caravanei "Performanta are Viitor", o initiativa de scouting in mediul rural dezvoltata de Gillette si Federatia Romana de Fotbal.

500 dintre cei mai talentati tineri jucatori cu varste intre 10 si 14 ani din judetele Vaslui si Iasi au fost prezenti sambata, 29 octombrie, pe terenul de fotbal din comuna Padureni. 

"Pot spune ca deja am inceput sa mutam performanta din numele acestui proiect in realitate. Cele trei selectii de pana acum au reprezentat un succes prin calitatea jucatorilor descoperiti si prin dimensiunea sarbatorilor fotbalistice organizate", a declarat Miodrag Belodedici, membru in Comisia Tehnica a FRF si unul dintre coordonatorii scouterilor caravanei "Performanta are Viitor".

Castigatorii selectiei din Padureni se vor alatura echipei "Performanta are Viitor". Razvan Andrei (judetul Caras-Severin), Madalin Crivat (judetul Arges) si Septimiu Kolbasz (judetul Cluj) s-au alaturat echipei dupa primele trei selectii ale caravanei, la care au participat in total peste 500 de tineri fotbalisti.

Selectia din judetul Vaslui a fost organizata cu sustinerea Kaufland Romania, care s-a alaturat initiativei pentru cea de-a patra etapa nationala. 

Modifică setările cookies