FRF si Gillette cauta pusti in satele din Arges! Cei mai talentati pot castiga o excursie la Barcelona! VIDEO

Caravana “Performanța Are Viitor”, initiativa care isi propune sa sporeasca sansele tinerilor din mediul rural de a se face remarcati si de a avea parte de o pregatire sportiva la cele mai bune standarde, a ajuns duminica, 28 august, la Stadionul Han Valea Ursului din comuna Bascov, judetul Arges.

Caravana Gillette a oprit intr-una din regiunile cu traditie in materie de fotbal. Nicolae Dobrin, Adrian Mutu sau Jean Vladoiu sunt doar trei dintre fotbalistii de nationala care provin din aceasta zona.
“Ma bucur foarte mult ca, prin intermediul acestui proiect special, fotbalul argeșean are din nou oportunitatea de a furniza talente din izvoarele sale devenite celebre în istoria fotbalului romanesc”, a declarat Jean Vladoiu.

Cei 11 fotbalisti selectati pana la finalul caravanei vor fi premiati cu o excursie la Barcelona si vor beneficia de un cantonament profesionist la Centrul National de Fotbal Mogosoaia.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies