Performanta Are Viitor PERFORMANTA ARE VIITOR

Ei sunt doi dintre pustii de VIITOR ai Romaniei: juniorii care i-au impresionat pe Belodedici si Vladoiu la trialul FRF

Ora Exacta in Sport, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, de la 10:45, si in weekend de la 16:00

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Noiembrie 2016, 17:03
Data actualizarii: Sambata 19 Noiembrie 2016, 17:10

"Performanta are Viitor": Razvan Boita si Cristian Turcu, castigatorii selectiei de la Padureni.

Razvan Boita si Cristian Turcu sunt cei mai noi membri ai echipei Gillette – "Performanta are Viitor". Cei doi au reusit sa se faca remarcati in timpul celei mai ample selectii din cadrul proiectului de scouting dezvoltat de Federatia Romana de Fotbal si Gillette. Aproape 500 de participanti s-au aliniat la startul competitiei, in incercarea de a-i impresiona pe scouterii FRF coordonati de Ion Geolgau, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici.

In varsta de 12 ani, Razvan Boita evolueaza pe pozitia de mijlocas dreapta, este legitimat la CSM Politehnica Iasi si a fost selectat in urma unui trial care a durat peste sase ore. Tot la Padureni, judetul Vaslui, s-a facut remarcat si Cristian Turcu, mijlocas central de 10 ani. Cristian e legitimat la SC Comstar Vaslui si practica fotbal de la 6 ani.

"Selectia de la Padureni a fost una dintre cele mai interesante de pana acum, in conditiile in care echipa de scouteri a avut de urmarit aproape 500 de tineri jucatori. La final, Razvan si Cristi ne-au impresionat prin talentul lor, dar si prin atitudinea pe care au avut-o de-a lungul intregii zile. Le spunem bun-venit in echipa", a declarat Ion Geolgau, Managerul Departamentului de Scouting al FRF.

Castigatorii selectiei de la Padureni, sustinuta de Kaufland Romania, se alatura echipei Gillette – "Performanta are Viitor", unde au fost inclusi deja Razvan Andrei, descoperit la Moldova Noua (judetul Caras-Severin), Madalin Crivat, castigatorul selectiei de la Bascov (judetul Arges) si Septimiu Kolbasz, decoperit la Jucu (judetul Cluj). 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!