"Mai tare ca Ghita vs Morosanu!" Florian Ceafalau, dupa impresionantul croseu de dreapta primit de Alexa de la Anamaria Prodan!

"Mai tare ca Ghita vs Morosanu!" Florian Ceafalau, dupa impresionantul croseu de dreapta primit de Alexa de la Anamaria Prodan!

Imagini incredibile dupa un meci de fotbal.

In asteptarea marelui meci dintre Morosanu si Ghita, kickboxingul romanesc a avut parte de un moment incredibil... dupa un meci de fotbal. Impresara si sotia fostului antrenor de la Steaua i-a aplicat un croseu de zile mari antrenorului de la Astra.

Nu stim exact de la ce a pornit toata scena, si oricum conteaza mai putin. Totul pare un moment de furie al impresarei, insa, chiar si asa, daca Alexa nu facea niste greseli critice intr-un meci de box, scena putea fi evitata.

Prima greseala facuta de Alexa este sa intre in distanta de lovire cu garda jos, o greseala taxata mereu in meciurile din ring, si mai putin pe terenul de fotbal. Mai mult, Alexa nu vede ca Anamaria se pregateste sa loveasca cu bratul drept, dupa ce isi elibereaza partea dreapta pentru un croseu!

Executia este de exceptie! Rapida, corecta, croseul executat cu cotul sus, ca la carte, rotatie completa din bazin. Din punct de vedere sportiv, executia e superba! Adversarul nici nu a apucat sa reactioneze, incasand lovitura in plin. Am vazut oameni mai mari cazand din lovituri mai slabe!

Norocul lui Alexa este ca adversarul a lovit cu palma, la nivelul obrazului. Daca lovea cu pumnul putin mai jos, in barbie, adunam ditamai antrenorul de pe jos!

A treia greseala a lui Alexa este ca, imediat dupa lovitura, se intoarce cu spatele. O regula de baza din ring spune "sa te protejezi indiferent de situatie, pana intervine arbitrul!", o regula care lui Alexa ii este, probabil, mai straina decat regula off-side-ului.

Norocul lui este ca apare o a treia persoana, ce intra in "ring" pare-se fara sa aiba idee de main event-ul avut de cei doi. Un fel de Morosanu vs Ghita din fotbal.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Avertisment de la meterologi, după o zi caniculară. Ce se întâmplă cu vremea de luni
BRAT