JO 2012

VIDEO Drogba nu se mai opreste! Al treilea trofeu din luna asta! Ce onoare i-au acordat englezii:

Dider Drogba a tinut azi in mana al treilea trofeu pe luna aceasta. Dupa Cupa Angliei si Liga Campionilor, ivorianul a dus torta olimpica in la Swindon.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Mai 2012, 19:12
Data actualizarii: Miercuri 23 Mai 2012, 19:26

Drogba i-a salutat pe fani cu mana stanga in timp ce alerga cu torta in cealalta mana. Numerosi fani de pe traseu purtau tricouri ale echipei Chelsea.

The Guardian scrie ca torta olimpica este al treilea obiect metalic de valoare pe care Drogba l-a luat in primire in aceasta luna, dupa trofeul Cupei Angliei si cel al Ligii Campionilor.

"Nu stiu daca exista cuvinte suficiente care sa poata exprima ce inseamna sa porti torta olimpica. Singura mea dezamagire este ca nu pot participa la Jocurile Olimpice", a declarat Drogba.

Flacara olimpica a sosit in Marea Britanie vineri seara, cu o cursa aeriana speciala, de la Atena. Stafeta tortei pe suprafata Marii Britanii si a Irlandei cuprinde 8.000 de alergatori.

La 27 iulie, torta va intra pe stadionul olimpic, unde va fi folosita pentru aprinderea flacarii ce va arde pe toata durata Jocurilor Olimpice, pana la 12 august.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies