Imaginea ZILEI: primarul Londrei s-a facut de RAS in centrul orasului! Si copii au ras de el: "Zici ca-i ornament de Craciun" :) Vezi ce i s-a intamplat:

Boris Johnson, primarul Londrei, a ramas suspendat timp de 10 minute de o tiroliana.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 August 2012, 11:40
Data actualizarii: Joi 02 August 2012, 11:41

In timp ce incerca sa coboare pe cablul lung de 45 de metri, primarul a ramas suspendat "ca un ciudat ornament de Craciun" deasupra oamenilor aflati la sol.

Un martor la eveniment a declarat: "Cand Boris a coborat pe tiroliana, a fost un moment foarte «James Bond», el strigand «echipa Marii Britanii»".

In timpul in care a ramas suspendat, el a vorbit cu multimea care se adunase sub el, spunand: "Despre asta este vorba; este maret, este fantastic, este echipa Marii Britanii".

Un purtator de cuvant al lui Boris Johnson a declarat: "Primarul a supravietuit primei experiente cu tiroliana aproape nevatamat".

"In mod clar, juriul l-a notat pe primar pentru impresia artistica si, spre deosebire de echipa Marii Britanii, s-ar putea ca primarul sa nu castige prea multe medalii astazi", a mai spus acesta.

Premierul britanic David Cameron a spus la randul sau ca orasul Londra este "norocos sa-l aiba" ca primar pe Boris Johnson.

"Daca oricare alt politician ar fi ramas suspendat de tiroliana ar fi fost un dezastru", a mai spus Johnson. "Cu Boris, totul a fost un triumf.... Londra este norocoasa sa-l aiba", a spus Cameron.

Sursa: Mediafax

ULTIMELE STIRI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies