JO 2012

Genial! Un campion olimpic a descoperit reteta succesului in DRAGOSTE! "Daca as fi stiut ca e atat de usor!" Ce numar AMETITOR de cereri in casatorie a primit:

Un inotator medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra a povestit o intamplare mai mult decat amuzanta din viata sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2012, 18:40
Data actualizarii: Vineri 14 Septembrie 2012, 18:40


Francezul Yannick Agnel, medaliat cu aurul olimpic la 200 de metri liber si la proba de stafeta 4x100 metri la Londra, a declarat pentru presa din tara natala ca evenimentul din aceasta vara si reusita pe care a semnat-o, i-au adus o multime de fani, mai mult sau mai putin 'normali'.

"In ultima luna am fost asaltat de fani, sa nu mai zic ca am primit mai mult de 100 de cereri in casatorie pe site-urile de socializare. De la femei, dar si de la barbati! Este teribil. Nu, este genial! Mi se pare extraordinar ce mi se intampla", a spus sportivul francez.

Yannick Agnel a fost la prima participare din cariera la un astfel de eveniment, el avand doar 20 de ani, participare la care a reusit o performanta greu de egalat pentru un sportiv atat de tanar, acesta obtinand 2 medalii de aur si una de argint.

SURSA MEDIAFAX

STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies