Marele premiu le-a LUAT MINTILE! Au fost aproape de DEZASTRU in prima lor cursa adevarata! VIDEO

Vezi acum ce fel de driver esti si poti urmari pe viu cursa de 24 de ore de la Dubai!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Decembrie 2012, 14:39
Data actualizarii: Duminica 23 Decembrie 2012, 14:46

Trei gameri se pot considera cei mai norocosi din 2012. Wolfgang Reip e marele castigator al Nissan GT Academy 2012. I s-au alaturat un rus si un german, castigatorii editiilor GT Academy din tarile lor.
Cei trei vor concura pentru echipa RJN Motorsport. Trebuie sa obtina 12 semnaturi ca sa se bucure de premiul cel mare – un loc pe grila de start la cursa de 24 de ore de la Dubai, de pe 11-12 ianuarie 2013. Si tu poti sa vezi cursa pe viu! Trebuie doar sa intri in concursul Nissan GT Academy pana pe 26 decembriesi poti castiga o super excursie la Dubai!

Brands Hatch e prima cursa adevarata a gamerilor. Si problemele incep inca din calificari. Neamtul si rusul gresesc grav, iar comisarii de cursa ii pun la punct. Lucrurile nu arata deloc bine pentru cei trei. Pe circuit nu e loc de greseli. Nu e de ajuns doar sa termine o cursa. Trebuie sa-i convinga pe comisari ca pot pilota intr-o maniera sigura.
Cursa de a doua zi vine cu o noua provocare. Niciunul dintre cei trei nu a concurat mai mult de 20 de minute. Cursa de acum dureaza doua ore. Si greselile grave apar din nou. Belgianul Reip depaseste o masina in timp ce safety-car-ul e pe pista. Nu scapa nepedepsit si va primi o trecere pe la boxe care distruge strategia echipei. Managerul Bob Nevile e furios. In joc sunt primele semnaturi pentru licentele de pilot de curse. Intregul proiect se poate transforma intr-un dezastru daca nu obtin semnaturile pentru Dubai. Vedeti in episodul 9 cum se termina aventura de la Brands Hatch

Modifică setările cookies