Steaua Liga Campionilor Liga Campionilor

Situatie CRITICA la Steaua dupa umilintele din Champions League! GAURA de 10 milioane de euro, echipa se destrama! Urmarile a 2 meciuri dezastruoase:

►PRO TV prezinta: Aventurile lui Eric Magicianul! Dnepr - Pandurii, joi 22:00, live si pe Voyo!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Noiembrie 2013, 10:08
Data actualizarii: Joi 28 Noiembrie 2013, 10:13

Cu patronul Gigi Becali la inchisoare, Steaua era obligata sa se califice in grupele Ligii Campionilor pentru a-si asigura linistea din punct de vedere financiar. Oficialii ros-albastrilor visau la incasari record in aceasta toamna pentru un club din Romania - 30 de milioane de euro ar fi putut primi campioana Romaniei daca rezultatele erau cele asteptate.

Din pacate, esecurile din primele 2 meciuri au insemnat un veritabil dezastru care a pornit o reactie in lant! Daca stelistii visau la inceputul campaniei chiar intr-o calificare in primavara Ligii, acel 0-7 cu Schalke si Chelsea i-a adus cu picioarele pe pamant. Iar un alt rezultat al acelor doua meciuri a fost faptul ca fanii nu s-au mai inghesuit la casele de bilete! Astfel, de unde se asteptau la 3 meciuri cu 50.000 de fani in tribune, Steaua abia a strans 70.000 in cele 3 meciuri! Astfel, in loc de incasari de aproape 5 milioane de euro din bilete, Steaua va lua doar jumatate!

Steaua a pierdut si aproape 3 milioane de euro dupa ce echipa a obtinut doar 3 puncte in primele 5 meciuri - obiectivul era minim 9, ceea ce ar fi adus 4,5 milioane de euro! Din 'market pool', Steaua va incasa in jur de 5 milioane de euro.

In total, dupa acest sezon de Champions League, Steaua va incasa maxim 20 de milioane de euro. O victorie la Londra ar mai indulci amarul stelistilor.

Un alt efect devastator al rezultatelor sub asteptari poate fi plecarea mai multor jucatori - un exemplu poate fi Piovaccari, considerat prea scump pentru a fi luat definitiv. De asemenea, e greu de crezut ca Steaua va mari contractele jucatorilor carora le expira intelegerile in vara

Modifică setările cookies