Real, in primavara UCL, dar UMILITA de TSKA! AICI TOT ce s-a intamplat in meciul NEBUN Ajax 3-3 Bayern, Young Boys 2-1 Juventus si Sahtior 1-1 Lyon! ECHIPELE CALIFICATE in optimi
Live Blog
UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Real, in primavara UCL, dar UMILITA de TSKA! AICI TOT ce s-a intamplat in meciul NEBUN Ajax 3-3 Bayern, Young Boys 2-1 Juventus si Sahtior 1-1 Lyon! ECHIPELE CALIFICATE in optimi

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Decembrie 2018, 23:57

Urmarim si comentam impreuna ultima etapa a grupelor UCL pe www.sport.ro si pe Facebook Sport.ro!

20:35 12 Dec
GOOOL TSKA! Chalov are o finalizare senzationala si inscrie fara probleme in poarta Realului!

18:46 12 Dec

ECHIPELE DE START PENTRU MECIURILE CARE INCEP LA ORA 19:55


REAL MADRID - TSKA MOSCOVAPLZEN - AS ROMA

 

17:00 12 Dec
Ultimele patride din grupele UEFA Champions League se joaca miercuri seara! 

Partidele programate pe 12 decembrie:
 
<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="ro"><p lang="en" dir="ltr">????? MATCHDAY! ?? <br><br>Which home team has the nicest stadium? ????? <a href="https://twitter.com/hashtag/UCL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#UCL</a> <a href="https://t.co/yIAbcf7jV2">pic.twitter.com/yIAbcf7jV2</a></p>&mdash; UEFA Champions League (@ChampionsLeague) <a href="https://twitter.com/ChampionsLeague/status/1072778083311116288?ref_src=twsrc%5Etfw">12 decembrie 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
16:59 12 Dec
Iata calculele de calificare pentru ultimele meciuri din grupele UEFA Champions League!
 
Grupa E
 
Bayern - 13 puncte
Ajax - 11 puncte
Benfica - 4 puncte
AEK Atena - 0 puncte
 
Bayern e calificata, Ajax e si ea calificata, dar cu o victorie impotriva lui Bayern poate termina grupa pe primul loc. Benfica e in Europa League, iar AEK e eliminata. 
 
Grupa F
 
Manchester City - 10 puncte
Lyon - 7 puncte
Sahtior - 5 puncte
Hoffenheim - 3 puncte
 
Man City e deja calificata, insa pentru a fi sigura ca termina pe primul loc trebuie sa faca cel putin egal cu Hoffenheim. Lyon merge in optimi cu un egal cu Sahtior, ucrainenii au nevoie de victorie cu francezii pentru a se califica de pe locul 2. Daca nu, merg in EL. Daca pierd, trebuie sa piarda si Hoffenheim cu City pentru a se califica. Hoffenheim prinde EL daca invinge pe City, iar Sahtior pierde. 
 
Grupa G
 
Real Madrid - 12 puncte
Roma - 9 puncte
CSKA Moscova - 4 puncte
Viktoria Plzen - 4 puncte
 
Real Madrid e castigatoarea grupei si e in optimi, Roma termina pe doi indiferent de rezultat. Plzen conduce CSKA la meciurile directe, deci poate obtine acelasi rezultat cu rusii pentru calificare in EL. CSKA se califica daca ia cu un punct mai mult decat Plzen. 
 
Grupa H
 
Juventus - 12 puncte
Manchester United - 10 puncte
Valencia - 5 puncte
Young Boys - 1 punct
 
Juventus si United sunt calificate, insa nu sunt sigure de pozitia pe care o vor ocupa. Daca United pierde, Juve e pe primul loc indiferent de rezultat. Daca Juve pierde si United castiga, englezii trec pe primul loc. Valencia e in EL, iar Young Boys e eliminata.
16:57 12 Dec

Se cunosc primele 8 echipe calificate in optimile de finala din Champions League!

Dortmund, Atletico, Barcelona, Tottenham, PSG, Liverpool, Schalke si Porto merg in primavara Champions League dupa rezultatele de marti seara.

FULLSCREEN
Orașul Galați, lovit de un nou focar de Covid-19. Medicilor li se fac perfuzii la ieșirea din tură: „Personalul este epuizat”
BRAT