VIDEO EXCLUSIV „M-am enervat!” Becali, scos din sărite de favoritul său: „I-am spus și lui. Nu se poate așa ceva”

Gigi Becali, supărat pe „perla” sa.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Martie 2022, 10:17
Data actualizarii: Miercuri 16 Martie 2022, 10:25

Tavi Popescu a avut o nouă evoluție de zile mari în Liga 1, în partida cu Farul Constanța, scor 2-0, iar Gigi Becali nu a mai contenit cu laudele la adresa fotbalistului său.

Deși nu mai contenește cu laudele la adresa jucătorului său, Gigi Becali susține, în mod ironic, evident, că îl deranjează un lucru la Tavi Popescu: nu pierde minge.

„I-am spus să piardă și el o minge... cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează.

Bă, o să îi zic lui Tavi, „bă vreau să pierzi și tu o minge” m-am enervat. „Pierde, mă, și tu una”, nu se poate așa ceva. Cum să nu piezi niciuna? Tavi e cel mai bun din România, nu pierde nimic, driblează, pasează, a spus Gigi Becali la PRO X, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Opt goluri și trei pase decisive a reușit Tavi Popescu în cele 30 de meciuri disputate, în acest sezon, în tricoul lui FCSB.

1.9 milioane de euro este cota de piață a extremei dreapta a FCSB, potrivit transfermarkt.com

Gigi Becali, dispus să-i mărească salariul lui Tavi Popescu

„O să vorbim de salariul lui în vară. Crezi că îl lăsăm așa? Eu nu mai vorbesc de oferte despre Octavian Popescu decât în perioada transferurilor. Vorbeam cu MM acum 7-8 ani că îmi va da Domnul un jucător ca Gică Hagi, pe care să iau zeci de milioane de euro”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Modifică setările cookies