VIDEO EXCLUSIV „Ia-o, Talpane, și du-te cu ea!” Gigi Becali și retragerea din fotbal, episodul 1000! Patronul FCSB, gata să renunțe la echipă 

Gigi Becali nu a fost deloc mulțumit de înfrângerea suferită de echipa sa pe Arena Națională, în duelul cu Universitatea Craiova, 0-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 04 Aprilie 2022, 16:46
Data actualizarii: Luni 04 Aprilie 2022, 17:49

Patronul vicecampioanei României nu a fost mulțumit de prestațiile jucătorilor în schimbul cărora vrea să obțină sume importante de bani. Gigi Becali i-a criticat dur pe Florinel Coman, Florin Tănase sau Andrei Cordea, jucători care au salarii importante din lot, iar în cazul în care echipa sa ratează încă o dată titlul, a anunțat măsuri drastice la echipă. 

Gigi Becali, gata să renunțe la FCSB! Patronul roș-albaștrilor avertizează 

Gigi Becali a declarat, încă o dată, așa cum a mai făcut-o și în trecut, că este dispus să renunțe la FCSB dacă este nevoit să plătească bani din buzunarul său pentru a acoperi cheltuielile echipei. Finanțatorul a avut un nou discurs dur în timpul emisiunii „Ora exactă în sport”, arătându-se dispus să îi cedeze echipa chiar și lui Florin Talpan.

„Lupta cum o văd, ce o vrea Dumnezeu, normal campionatul e pierdut. O să vedeți și apropo de bani și de astea, eu încet încet, retragerea. Doar nu o să dau banii mei la fotbal, nu dau. Să vedem care e situația, cum va fi, ce va fi. Banii mei nu îi mai dau, pot să dau un milion, două milioae, dar e mult, dacă dau atât un an, doi, iar după trebuie să dau din buzunar, la revedere, ia-o Talpane și du-te cu ea. Du-te la CSA, la armată, la ce vrei tu. Banii mei nu îi mai dau. 

Ce, eu sunt idiot? 'Băi, Gigi Becali dă tu bani, că tu trebuie să dai bani, că tu ești prostul. Și uite, Mironică ia salariu, Cârțu ia de la Craiova, uite Petrea ia salariu. Uite, Gigi, tu le dai salarii la toți și ei vin și te ceartă, că la fotbal trebuie să dai tu, prostule, banii și să vină altul să comande'. Eu nu sunt prost, eu nu dau banii, să vină să dea altcineva, eu stau la fotbal cât câștig bani, dacă pierd bani, de fapt, la revedere, luați-o! Nu scrie decât idiot pe lumea asta să dai 3-4 milioane și să îi pierzi. 

Pentru mine nu e o boală frumoasă fotbalul, a fost, acum, la revedere”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Modifică setările cookies