Dinamo a plecat spre Timisoara! Vezi cum si-au petrecut timpul jucatorii in aeroport:

Autor: Sport.ro
Duminica 22 Noiembrie 2009, 18:45

Ceata a intors-o pe Dinamo din drumul catre Timisoara. Loviti de o barza in primavara la iasi, dinamovistii s-au speriat iar in avion. Niculae si Niculescu au fost intorsi pe Otopeni, unde se roaga sa se ridice ceata din Banat. Daca nu, pleaca pe jos, numai sa nu rateze derbyul cu Timisoara.

Dinamovistii si-au pierdut o jumatate de zi si tot n-au ajuns la derbyul cu Timisoara.

Avionul a decolat la timp, la 17.40. Problemele au aparut deasupra Banatului. Din cauza cetii de la Timisoara, avionul a fost intors la Bucuresti.

Dinamovistii au asteptat mai multe minute in avion. Pana la urma au fost anuntati ca vor zbura iar la ora 21. Dinamovistilor li s-a facut foame si au mers la un restaurant de langa aeroport.

Pentru ca autocarul nu i-a asteptat, dinamovistii au inchiriat un autobuz obisnuit sa-i duca la masa.

In avion, dinamovistii nu s-au plictisit - le-au admirat pe pasagerele sexy care au urcat cu ei.

Dinamo va ajunge pana la urma in Banat, unde a acceptat sa fie arbitrata de un sarb de 36 de ani gasit in ultimul moment. Cu acest arbitru, seful CCA a inmuiat cele doua tabere, care se vor prezenta la meci.


Ionel Culina:
"Ceata de la Timisoara si defectiunile semnalate la aeroportul din Timisoara l-au determinat pe comandantul avionului Boeing 737, cursa de linie Tarom 17.40 Bucuresti-Timisoara, sa decida la jumatatea drumului revenirea la Bucuresti pe aeroportul Henri Coanda. O noua decolare spre Timisoara este programata la ora 21.00", a declarat ofiterul de presa al FC Dinamo, Ionel Culina.

Claudiu Niculescu:
"Nu am avut nicio emotie de data asta. Singura problema a fost ca nu am putut ateriza la Timisoara, din cauza cetii. Un avion de dimensiunea asta nu ar fi putut ateriza la Arad, asa ca ne-am intors la Bucuresti", a spus Claudiu Niculescu la gsptv.

Marian Iancu:
"Mereu merg cu avioane foarte mari, cu companii foarte mari, atunci cand facem deplasari. Nu inchiriez niciodata avioane mici, private, indiferent cat de moderne sunt", a spus Iancu la gsptv.

Cristi Borcea:
"Nu ma interesa de unde e brigada pentru meciul cu Timisoara. Trebuia sa fie de oriunde altundeva in afara de Romania si Germania. Problema este ca nu stim daca vom pleca in seara asta. Drama este ca nici maine s-ar putea sa nu plecam! Eu sunt deja in Timisoara, nu se vede la un metru si maine se anunta aceeasi prognoza. Ba chiar va fi mai puternica ceata! Daca se va putea ateriza la Arad, vom pleca in aceasta seara, la 21:00. Dar sansele sunt slabe. Noi facem tot ce tine de posibilitatile noastre. Noi s-ar putea sa ajungem la Timisoara, dar 100% meciul nu se va juca", a spus Borcea la gsptv.

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!

Prefectul judeţului Harghita va fi demis după cazul revoltător al ursului lovit de o mașină
BRAT