VIDEO: Timisoara, gata de Sahtior, 2-0 cu Wigan!

Autor: Sport.ro
Miercuri 22 Iulie 2009, 17:44

Timisoara a trecut, miercuri, de echipa Wigan, din prima liga engleza, scor 2-0, in ultimul meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Austria.

Golurile timisorenilor au fost marcate de Arman Karamian (13) si Gigel Bucur (19).

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabau a inceput meciul cu urmatorul "11": Pantilimon - Bonfim, Nibombe, Cisovsky, Art. Karamian - Arm. Karamian, Alexa, Bourceanu, Curtean - Parks, Bucur.

La pauza a mai intrat pe teren doar Srdajn Luchin in locul lui Cisovsky.

In precedentele 4 partide amicale pe care timisorenii le-ai sustinut in Austria, acestia au inregistrat o infrangere cu FC Koln, scor 0-2, si 3 victorii, cu Austria Karnten, scor 7-0, de Garmin Sencur, scor 5-1, si de Eintracht Frankfurt, scor 3-0. 
 
Dupa acest ultim joc, formatia va pleca la Viena, de unde va sosi la Timisoara, iar aterizarea in Romania este preconizata pentru 23 iulie, la ora 0:40.

Sabau a declarat ca se astepta ca Sahtior sa incerce sa rezolve calificarea inca din tur:

"Inca suferim la capitolul viteza, un joc care ne-a solicitat. A fost destul de greu, dar este o victorie utila! Mircea Lucescu ia in calcul ca la noi este destul de greu sa joci cu 30 de mii de fani, echipa este impinsa de public. Este normal ca Sahtior sa gandeasca sa se califice la primul joc!"

Vezi ce spune Sabau inaintea meciului cu Sahtior:

 

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Ce se poate face pentru ca grațierea corupților să fie interzisă. Explicațiile analiștilor
BRAT