Gigi Becali 10 FCSB FCSB Octavian Popescu Superliga

Gigi Becali a anunțat noul număr 10 de la FCSB: „Dică a fost cu ideea! Mie nu mi-a dat prin cap!”

FCSB va avea un nou decar, după plecarea lui Florin Tănase (27 ani). 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Noiembrie -0001, 00:00
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 00:02

Învinsă în Saburtalo Tbilisi în primul meci din turul 2 preliminar Conference League, 0-1, FCSB era obligată să câștige pe Arena Națională. Iar acest lucru s-a și întâmplat. În direct, pe PRO TV și VOYO, jucătorii lui Nicolae Dică (42 ani) s-au impus cu 4-2, la capătul unui meci nebun. 

După plecarea lui Florin Tănase (27 ani), banderola de căpitan a trecut pe brațul lui Florinel Coman (24 ani), pe finalul partidei aceasta ajungând la Octavian Popescu (19 ani). Însă „perla” lui Gigi Becali (64 ani) va mai fi protagonista unei moficări. Patronul FCSB-ului a anunțat că Tavi Popescu va purta numărul 10, lăsat liber de Florin Tănase, după transferul la Shanghai Port.

Tavi Popescu, noul număr 10 de la FCSB 

„Tavi Popescu a avut două bare și o pasă de gol. E normal să mă aștept la mai mult. Mult, mult, mult mai mult. Păi, dacă e căpitan? Să vezi, că acum apare cu numărul 10 la Craiova. Să știți că astea sunt de la Dică, el a fost cu ideea. Mie nu mi-a dat prin cap”, a declarat Gigi Becali la DigiSport. 

Din vara lui 2020, de când a ajuns la FCSB, Octavian Popescu a schimbat de patru ori numărul de pe tricou. În primul sezona a jucat cu 37 pe spate, în al doilea cu 9, vara aceasta a luat numărul 11, ca după meciul cu Saburtalo să devină decarul roș-albaștrilor. 

Rezumat FCSB - Saburtalo 4-2 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!