Jocurile Olimpice Tokyo judo Martyna Trajdos Jocurile Olimpice Un antrenor și-a luat la palme eleva înainte de meci la Jocurile Olimpice! Reacția ei: „Se pare că nu a fost destul de tare!”

Un antrenor și-a luat la palme eleva înainte de meci la Jocurile Olimpice! Reacția ei: „Se pare că nu a fost destul de tare!”

Unul dintre cele mai surprinzătoare momente de la Jocurile Olimpice a fost oferit de judoka Martyna Trajdos și antrenorul ei. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 08:48
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 08:49

Reprezentanta Germaniei de la Jocurile Olimpice de la Tokyo a jucat în saisprezecimi cu Szofi Ozbas, din Ungaria, la categoria 63 de kilograme, însă a fost eliminată. Sportiva a oferit un moment care a devenit rapid viral. 

Înainte de meci, antrenorul său a recurs la o metodă neobișnuită pentru a o motiva. Chiar cu puțin timp înainte de a începe, antrenorul Claudiu Pusa, neamț cu origini românești, și-a bruscat eleva, pe care ulterior a început să o și pălmuiască. Metoda nu a funcționat, iar Martyna a fost învinsă.

  • Un antrenor și-a luat la palme eleva înainte de meci la Jocurile Olimpice! Reacția ei: „Se pare că nu a fost destul de tare!”

„Eu i-am cerut să facă asta!” 
 

După ce imaginile cu cei doi au stârnit o serie de reacții neașteptate, Martyna Trajdos a reacționat, luându-i apărarea antrenorului său, cu o declarație preluată de The Telegraph: „Asta i-am cerut antrenorului meu să facă. Vă rog să nu dați vina pe el. Am nevoie de asta înainte de meciuri pentru a fi trează”. 

Pentru a clarifica situația, Martyna a făcut și o postare pe Instagram prin care explica gestul antrenorului. 

„Se pare că nu a fost destul de tare. Aș fi vrut ca titlurile presei să fie altele astăzi. După cum am mai spus, acesta este un ritual pe care îl am înainte de competiție. Antrenorul meu făcea ce i-am cerut eu să facă pentru a mă pregăti”, a menționat judoka. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!