Naționala din Honduras, o enigmă pentru tricolori! Prezentarea primului adversar de la Jocurile Olimpice

Honduras honduras u23 Jocurile Olimpice Romania Romania U23 Jocurile Olimpice Honduras, o enigmă pentru tricolori! Prezentarea primului adversar de la Jocurile Olimpice
Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 15:52
Data actualizarii: Miercuri 21 Iulie 2021, 16:00

Naționala de fotbal a României revine la Olimpiadă după mai bine de 50 de ani de absență.

Tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi se află înaintea debutului la Jocurile Olimpice, iar speranțele din partea microbiștiilor români sunt mari, având în vedere că grupa pe care "sorții" ne-au scos-o în cale este una accesibilă. Primul adversar este naționala U23 a Hondurasului, care are un lot cotat la 5,1 milioane de euro conform site-urilor de specialitate, Rigoberto Rivas fiind fotbalistul care "sare în ochi", cu o valoare de 1 milion de euro.

Crescut la Inter, "decarul" adversarilor este un mijlocaș ofensiv talentat, de 22 de ani, care a fost cumpărat de Reggina în vara aceasta, după ce a evoluat sub formă de împrumut în Serie B în ultimii doi ani, perioadă în care a reușit să dea 7 goluri și 7 pase de gol în 44 de meciuri. În schimbul sau, Reggina a achitat 550 de mii euro campioanei Italiei. Miguel

Falero, selecționerul Hondurasului, este un adept al sistemului 5-4-1, preferând o echipa reactivă, care să aglomereze jocul și să se apere compact, iar jucătorii din bandă să reușească să creeze contraatacuri periculoase datorită vitezei pe care o au.

Lotul este format în mare parte cu jucători care evoluează în Honduras, însă pe lângă Rigoberto Rivas, în afară țării mai joacă și Juan Obregon Jr. (Harford Athletic, UȘA), Brayan Moya (CD 1º de Agosto, Angola), Douglas Martinez (Real Salk Lake, MLS) și Denil Maldonado (Pachuca, Mexic).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!