baschet NBA usa team Jocurile Olimpice FOTO | Le-au pus capac! Naționala Statelor Unite a pierdut după 25 de victorii consecutive la Jocurile Olimpice

FOTO | Le-au pus capac! Naționala Statelor Unite a pierdut după 25 de victorii consecutive la Jocurile Olimpice

După 25 de victorii consecutive, SUA a fost învinsă la Jocurile Olimpice, scor 76-83 cu Franța. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iulie 2021, 19:10
Data actualizarii: Duminica 25 Iulie 2021, 19:57

Echipa Statelor Unite a pierdut meciul inaugural de la această ediție a Jocurilor Olimpice în fața Franței, scor 76-83. Jucătorii lui Vincent Collet au oprit seria de invincibilitate a americanilor, care câștigaseră ultimele 25 de meciuri de la Olimpiadă. 

Înfrângerea americanilor în fața francezilor nu este surprinzătoare. La Campionatul Mondial din 2019, Evan Fournier, autor a 28 de puncte, și-a condus echipa spre un nou succes istoric, când francezii au eliminat echipa Statelor Unite încă din sferturi. 

  • FOTO | Le-au pus capac! Naționala Statelor Unite a pierdut după 25 de victorii consecutive la Jocurile Olimpice

Argentina, ultima națională care învinsese Statele Unite

Ultima echipă care a învins-o pe SUA la Jocurile Olimpice a fost Argentina. Sud-americanii s-au impus în semifinalele competiției la Atena, în 2004.

Spre deosebire de alte dăți, Gregg Popovich nu s-a putut baza la Tokyo pe unii dintre cei mai buni jucători din lume. Lebron James, Stephen Curry, James Harden, Chris Paul, Anthony Davis și Kyrie Irving au fost indisponibili din cauza problemelor medicale.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!