Wanda a izbucnit in LACRIMI in direct la TV! Telenovela cu sora lui Icardi: de ce se JUDECA la tribunal. FOTO

Wanda a izbucnit in LACRIMI in direct la TV! Telenovela cu sora lui Icardi: de ce se JUDECA la tribunal. FOTO

Wanda Icardi e la cutite cu sora atacantului de la Milan. 

Wanda si Mauro Icardi au petrecut Pastele catolic in Argentina, iar acolo sotia jucatorului a aparut la o emisiune TV. Wanda a confirmat ca Mauro Icardi s-a inteles cu conducerea lui Inter si va ramane in continuare si in sezonul urmator, insa nu acesta a fost subiectul principal de discutie. Wanda a vorbit despre scandalul cu sora lui Icardi, Ivana, pe care o da in judecata in aceasta perioada pentru defaimare. Aceasta participa in Italia la emisiunea Big Brother si nu a menajat-o pe Wanda, pe care o acuza ca sta cu Icardi pentru bani si ca ii distruge cariera. "Wanda are rahat in loc de creier", a postat Ivana pe Twitter dupa excluderea din lot a lui Icardi de la inceputul acestui an. 

"Nu sunt o vrajitoare. Ne-am ajutat tot timpul familia. Ivana a venit la mine acasa in urma cu cateva luni si i-am deschis usa, ei si prietenului ei, care si el este fotbalist. Ivana nu e sincera. Maura e un om minunat, nu doar ca-si ajuta familia, dar ajuta si alti oameni pe care nu ii cunoastem. Ei i-a facut cadou o masina ca sa o ajute. Dar ea vorbeste urat despre fratele ei, e incredibil"
, a spus Wanda in lacrimi la TV in Argentina.
 

Wanda: Mauro Icardi ramane la Inter!

"Mauro inca mai inscrie goluri. Mergem inainte, el este cel mai puternic din familie. E mai calm acum, isi imbratiseaza colegii des pentru ca are o relatie buna cu toata lumea, ei sunt familia lui. O sa fim cu siguranta in Italia si anul viitor", a spus Wanda intr-o perioada in care se scrie despre interesul lui PSG pentru Icardi.

NU RATA GALERIA FOTO CU WANDA! 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Condiții de muncă reglementate pentru angajații care lucrează de acasă
BRAT

Modifică setările cookies