Icardi, facut PRAF de Spalletti dupa infrangerea cu Lazio! Wanda i-a dat replica imediat: "Depinde doar de antrenor!"

Icardi, facut PRAF de Spalletti dupa infrangerea cu Lazio! Wanda i-a dat replica imediat: "Depinde doar de antrenor!"

Conflictul dintre Mauro Icardi si Inter continua. 

Luciano Spalletti l-a criticat pe Mauro Icardi dupa infrangerea cu Lazio de pe teren propriu. Atacantul a fost reprimit la antrenamente, insa nu a fost inclus in lot. Spalletti spune ca atacantul a pus Interul intr-o situatie umilitoare.

"Este umilitor sa negociezi cu un jucator pentru a purta tricoul Interului. E umilitor pentru toti cei care iubesc Interul. Pentru felul cum s-a purtat a meritat sa ramana in afara lotului, iar altii sa joace. Ar fi putut sa evolueze 20-30 de minute, chiar si o jumatate de meci, insa nu a fost cazul. Daca va continua sa se poarte asa cum a facut-o in ultimele zile va incepe sa joace din nou", a declarat Spalletti.

"Lumea spune ca am pierdut meciuri fara Icardi. Inter nu a intrat ani la rand in Liga Campionilor cu Icardi in teren. Inter a pierdut meciuri mai urat decat acesta cu Icardi in teren. Lionel Messi face diferenta, nu Icardi, cu tot respectul. Profesionalismul, respectul si disciplina sunt totul. Am lasat jucatori in afara lotului pentru mult mai putin. Trebuie sa ai respect in vestiar, iar antrenorul trebuie sa fie credibil si recunoscut precum cel care face lucrurile bune", a mai spus Luciano Spalletti.

Wanda Nara, sotia si agenta lui Icardi, spune ca atacantul poate sa joace oricand, insa depinde doar de antrenor daca il va folosi.

"E pregatit acum, depinde doar de antrenor daca il include in lot. El tine mult la Inter si la colegii sai, chiar daca nu o spune public", a declarat Wanda. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea a pierdut procesul împotriva Comisiei Europene: ”Va plăti toate costurile”
BRAT