Sambata 27 Martie 2010, 21:29

VIDEO / IMPRESIONANT! Handbalistii de la Veszprem au plans la mormantul lui Cozma!

HCM - Veszprem, este LIVE la PRO TV, duminica de la 16:15!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Emotii, lacrimi si multe amintiri depanate la mormantul lui Marian Cozma - prietenii de la Vezsprem au venit in Romania pentru meciul cu HCM Constanta si au depus coroane de flori la Bucuresti.

Handbalistii de la Veszprem au fost intampinati la aeroport, la sosirea in Romania, de tatal sportivului decedat, Petre Cozma. Ei au depus coroane de flori la mormantul lui Marian Cozma, unde au fost prezenti si cativa suporteri ai echipei maghiare.

Campioana HCM Constanta va primi, duminica, vizita ungurilor de la MKB Veszprem, in turul optimilor Ligii Campionilor. In ziua meciului, suporterii maghiari vor vizita, in drumul spre Buzau, mormantul lui Marian Cozma.

Marian Cozma a fost injunghiat mortal, in data de 8 februarie 2009, la restaurantul Patriota, din orasul Veszprem, in altercatie fiind implicati alti doi coechipieri, Zarko Sesum si Ivan Pesic, grav raniti si ei. Handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata.
 

Filmul incidentului în care a fost implicat Ilie Năstase. De ce vrea să meargă la CEDO
BRAT