kylian mbappe Ligue 1 Paris Saint-Germain Franta

Kylian Mbappe s-a decis în legătură cu viitorul său: „Decizia mea e luată!” Când anunță atacantul francez ce va face 

Kylian Mbappe (23 ani) este unul dintre cei mai buni jucători ai Europei la ora actuală, iar prestațiile sale confirmă acest lucru. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 08:28
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 08:30

Deși Paris Saint-Germain nu a avut un sezon bun, atacantul francez a fost singurul care a strălucit, fiind decisiv în multe meciuri cheie ale campioanei Franței. Astfel, Mbappe a câștigat pentru al treilea an premiul de cel mai bun jucător din Ligue 1, iar acesta ar putea fi ultimul său sezon în Franța. 

Atacantul rămâne liber de contract în vară, iar până în prezent nu a semnat prelungirea contractului, presa internațională dându-l ca și plecat de pe Parc des Princes. Real Madrid este văzută ca fiind destinația sa clară, asta după ce anul trecut și-a exprimat dorința de a pleca, iar madrilenii au făcut o ofertă pentru a-l cumpăra, suma propusă atingând aproape 200 de milioane de euro. 

Kylian Mbappe și-a decis viitorul! Atacantul a dezvăluit când va anunța ce va facee

Aflat la gala în care a fost încoronat drept cel mai bun jucător din Ligue 1, Kylian Mbappe a fost întrebat și despre viitorul său. Atacantul francez a declarat că a luat o decizie, pe care însă o va anunța înainte să se alăture acțiunii naționalei Franței din Nations League, în luna iunie. 

„Nu pot spune nimic despre viitorul meu însă veți afla în curând, e totul decis. Nu este cel mai bun moment pentru a spune în această seară. În urmă cu trei ani am greșit când am vorbit despre acest subiect la această gală. Vreau să particip la ceremonie, nu sunt în căutarea gloriei. 

Voi anunța oficial ce decizie am luat înainte să mă alătur naționalei în iunie. Decizia mea este luată, vreau să le mulțumesc tuturor. Nu este locul potrivit pentru a-mi anunța viitorul. Vreau să continui cu ideea mea de a mulțumi tuturor”, a declarat Kylian Mbappe în cadrul galei, conform AS.

Kylian Mbappe ar putea bifa o nouă bornă istorică în Ligue 1, alături de PSG, în ultima etapă a sezonului, cu Metz. Fotbalistul are 25 de goluri și 17 assist-uri până la acest moment, fiind golgheter. Dacă încheie sezonul pe primul loc, atacantul ar putea fi jucătorul care reușește să fie golgheter și să aibă cele mai multe assist-uri în acest sezon. 

Modifică setările cookies