Fotbal fara rosu Costel Galca Fotbal fara rosu

(P) ULTIMA SANSA pentru a juca fotbal alaturi de Galca si Stoican! Intra in maratonul de 24h de fotbal de la Iasi 

Costel Galca joaca ultimul meci acest sezon: Maratonul de 24 ore de fotbal fara rosu Gillette Mach3, in acest weekend, la Iasi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Iunie 2015, 18:02
Data actualizarii: Vineri 12 Iunie 2015, 18:02

Maratonul de 24 ore de fotbal fara rosu Gillette Mach3 se va desfasura pe 13-14 iunie pe terenul Magic Sport Center (din incinta Complexului Studentesc Tudor Vladimirescu). Meciul se va juca in format 5 vs. 5, iar toti fotbalistii amatori sunt invitati sa se inscrie pe www.sport.ro pentru a prinde unul dintre cele 480 de locuri disponibile!


Bucuresti, Craiova, Cluj. Acum Iasi.

Costel Galca, Flavius Stoican, Bogdan Stelea si Nana Falemi au lansat o provocare inedita: vor sa demonstreze ca se poate juca fotbal fara rosu, 24 de ore non-stop intr-un maraton nemaivazut in Romania. Ei vor fi prezenti la Iasi si vor juca alaturi de amatori in cel mai lung meci de fotbal din Romania.

Startul va fi dat de Flavius Stoican, Bogdan Stelea si Nana Falemi sambata (13 iunie) la ora 14:00, iar in ultima parte din cele 24 de ore de fotbal, duminica (14 iunie) in intervalul 13:00 – 14:00, pe teren vor intra Costel Galca, Flavius Stoican si Nana Falemi, alaturi de amatorii ieseni.

Inscrierile se pot face pana in ziua competitiei pe site-ul www.sport.ro sau la fata locului.

Intra in maratonul de 24h organizat de Gillette si poti castiga o experienta de neuitat in capitala fotbalului spaniol! Inscrieri AICI!

Modifică setările cookies