(P) RECORD MONDIAL in Romania! Mii de goluri la un singur meci de fotbal! S-a intamplat la evenimentul anului 2015! VIDEO

Evenimentul fotbalistic al anului 2015, Maratonul de 24h de fotbal fara rosu Gillette Mach3, a transformat rivalitatea clasicului derby din campionat intr-o dovada clara de fairplay. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 22 Iunie 2015, 17:19
Data actualizarii: Luni 22 Iunie 2015, 17:48

Costel Galca, Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Nana Falemi si Flavius Stoican au sustinut initiativa Gillette Mach 3, la care au raspuns mii de amatori de fotbal din Romania!


Maraton de fotbal in patru orase din tara!

Maratonul a adunat la Bucuresti, Craiova, Cluj si Iasi mii de jucatori si a oferit o competitie in care fotbalul si barbieritul fara rosu au fost campioni prin cele 2792 de goluri inscrise - record in fotbalul romanesc si cel mondial!


Galca si Stoican au uitat de rivalitate!

Rivali in campionat pentru o buna parte din acest sezon, Costel Galca si Flavius Stoican au facut pace la inceputul si sfarsitul maratonului de fotbal fara rosu Gillette. Cei doi au jucat fotbal impreuna chiar inainte de El Clasico de Romania, derby-ul dintre Steaua si Dinamo de pe National Arena.

Totul a pornit de la o postare pe Facebook

Nana Falemi, Bogdan Stelea si Didi Prodan au pus-o de un meci amical ca pre vremuri pe Facebook, un meci fara cartonase rosii, fara limita de timp, totul din fairplay si pasiune pentru fotbal. Li s-au alaturat si altii imediat!
 

 

De mic am iubit fotbalul, de când driblam și jucam pe terenurile din Militari. Pe vremuri, la câtă pasiune era, am fi...

Posted by Falemi Nana Ngassam on Saturday, April 18, 2015


Simplul meci amical s-a transformat intr-un maraton cu sute de jucatori la Bucuresti, chiar inainte de meciul dintre Dinamo si Steaua. Click aici pentru mai multe detalii, intr-o prezentare multimedia spectaculoasa!


Fotbal si premii!


Toti cei care au participat la maratonul Gillette au primit cadouri, iar 8 norocosi au castigat sansa de a-i vedea la lucru pe marii campioni ai Spaniei. Lista de castigatori e pe www.sport.ro

Modifică setările cookies