(P) RECORD la Cluj! Stoican, Prodan, Falemi si Stelea au facut spectacol la maratonul de 24h de fotbal fara rosu!

Un meci cat un campionat: 24 ore de fotbal fara rosu Gillette Mach3. Costel Galca va participa la evenimentul de la Iasi, pe 13 si 14 iunie! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Iunie 2015, 15:05
Data actualizarii: Miercuri 03 Iunie 2015, 16:06

Clujul a jucat finala campionatului: Maratonul de 24h de fotbal fara rosu Gillette Mach3. Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Nana Falemi si Flavius Stoican au jucat la Cluj in cel mai lung meci de fotbal din Romania, o experienta nemaivazuta, organizata de Gillette Mach3, la care au participat sute de clujeni.Costel Galca, campionul Romaniei si sustinătorul maratonului Gillette Mach3, i-a incurajat pe clujeni, inainte de meciul din weekend, sa joace cele 24 de ore cu pasiune si devotament pentru fotbalul fair-play, cel care iese intotdeauna pe primul loc.

Galca va merge la Iasi pe 13 si 14 iunie pentru a jucat alaturi de celalalte VIP-uri. Bogdan Stelea, Daniel Prodan, Nana Falemi, Flavius Stoican au marcat 7 goluri la Cluj. Scorul dupa prima sesiune, cea a VIP-urilor, a fost de 7-3 in favoarea lor. Cel mai rapid timp de inscriere a unui gol – 30 de secunde inscris de Flavius Stoican

Un jucator a stabilit un nou record de stat pe teren - a rezistat timp de 3 ore, intre orele 10:00  si 13:00!

La initiativa lui Falemi, imbratisata imediat de Prodan, Galca, Stelea si Stoican, Gillette continua probabil cea mai frumoasa si mai impresionanta demonstratie de fair play in fotbalul romanesc: maratonul de 24h de fotbal fara rosu, sustinut de brandul care ofera tuturor barbatilor din Romania sansa la un barbierit fara roseata.

Modifică setările cookies