(P) Galca joaca fotbal cu fanii in orasul in care a devenit campion! Inscrieri AICI pentru maratonul de 24h fara rosu de la Iasi

(P) Galca joaca fotbal cu fanii in orasul in care a devenit campion! Inscrieri AICI pentru maratonul de 24h fara rosu de la Iasi

Costel Galca revine in orasul in care tocmai a cucerit titlul de campion cu Steaua. Antrenorul sezonului 2014-2015 joaca fotbal alaturi de fani la maratonul de 24h de la Iasi!

 

Ce sansa pentru fanii din Iasi! Pot sa intre impreuna cu campionul Romaniei Costel Galca, dar si cu alte nume mari din fotbalul romanesc precum Flavius Stoican, Bogdan Stelea, Nana Falemi si Daniel Prodan, in maratonul de 24h de fotbal fara rosu Gillette Mach3, brandul care ofera tuturor barbatilor din Romania sansa la un barbierit fara roseata.

Dupa meciurile de la Bucuresti, Craiova si Cluj, maratonul de 24 de ore ajunge la Iasi! Intre 13 si 14 iunie se joaca fotbal non-stop la Complexul Studentesc Tudor Vladimirescu - Magic Sport Center din Iasi.

Galca va juca din nou alaturi de Stoican, fostul sau rival din Liga I in acest sezon. Cei doi au fost colegi si la maratonul de la Bucuresti. 

Inscrierile se fac doar AICI!

Falemi si Stelea te cheama la maraton: 24h de fotbal fara rosu!


Inscrierile se fac doar pe fotbalfararosu.sport.ro. Toti participantii vor primi cadouri din partea organizatorilor si au sansa de a castiga o execursie in capitala fotbalului din Spania!

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies