(P) Falemi, Didi Prodan, Stoican si Bogdan Stelea se pregatesc pentru cel mai tare MARATON de fotbal din Romania: 24 de ore de spectacol si fair play

Gillette aduce in Capitala Europeana a Tineretului 2015 cel mai lung meci de fotbal din Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Mai 2015, 17:56
Data actualizarii: Vineri 29 Mai 2015, 12:13

La initiativa lui Falemi, imbratisata imediat de Prodan, Galca, Stelea si Stoican, Gillette continua probabil cea mai frumoasa si mai impresionanta demonstratie de fair play in fotbalul romanesc: maratonul de 24h de fotbal fara rosu, sustinut de brandul care ofera tuturor barbatilor din Romania sansa la un barbierit fara roseata.

Iubitorii fotbalului vor avea sansa sa joace alaturi de fostii idoli ai tribunelor, intr-un meci care va dura 1440 de minute si pe parcursul caruia se vor face peste 200 de schimbari.

Microbistii vor putea schimba pase cu Didi Prodan, Stelea, Stoican si Nana Falemi, insa vor lupta si pentru miza cea mare: o excursie in capitala fotbalului spaniol, pentru a asista la un meci fara egal!

Startul Maratonului de Fotbal Gillette Mach3 va fi dat, in Cluj, pe 30 mai, ora 14:00, de catre Flavius Stoican, Nana Falemi, Daniel Prodan, Bogdan Stelea!

Toate detaliile sunt pe fotbalfararosu.sport.ro!

Modifică setările cookies