Fotbal fara rosu Fotbal fara rosu

(P) Fair-play-ul a fost rege in cel mai lung meci de fotbal din Romania, scor 374 - 347!

De la un barbierit fara roseata la un maraton de fotbal fara rosu!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Mai 2015, 07:28
Data actualizarii: Marti 05 Mai 2015, 18:03

Asta s-a intamplat in weekend cand Gillette Mach3 a dat startul maratonului de 24h de fotbal, un eveniment fara precedent, la initiativa lui Falemi, Stelea, Prodan, Galca si Flavius Stoican!

Pe 2 mai, in Bucuresti, la Chelsea Club Tineretului, a inceput cel mai lung meci de fotbal din Romania, unde vreme de 24 h sute de jucatori amatori au jucat fotbal ca la carte. Fair play, fara cartonase rosii! Nimeni nu a renuntat, indiferent de scor sau de ora la care s-a jucat! Jucatorii amatori au stat cu orele pe teren, cu ochii doar pe tabela si la joc, redescoperind impreuna placerea de a juca un fotbal fara rosu! Iar in culise, Gillette Mach3 i-a pregatit pe acestia pentru meci, oferindu-le experienta barbieritului fara roseata!

"Totul a inceput din dorinta de a retrai momentele frumoase pe care fotbalul fair-play, fara rosu, ti le poate oferi. Nici eu si nici colegii mei nu ne gandeam ca se va indeplini atat de repede. M-am bucurat mult sa vad ca exista atatia jucatori amatori care ne impartasesc visul. Cred ca a fost pentru toti o zi memorabila in care ne-am bucurat de un meci fara rosu si in care am demonstrat ca fair-play-ul inca exista in fotbalul romanesc!" – Nana Falemi

"Cu adevarat impresionant! Nu ma asteptam sa vina atatia oameni, dar iata. A fost o dovada ca pasiunea pentru fotbalul fair-play inca exista! O pasiune care ne-a dat energie sa jucam fotbal o zi intreaga, fara rosu." – Daniel Prodan

Prieteni vechi, jucatori amatori purtand tricouri cu numele marilor glorii ale Nationalei, jurnalisti straini veniti pentru marele derby de a doua zi, s-au intalnit cu totii pe terenul Gillette in care numai fotbalul frumos si fara rosu a facut legea jocului. Pe parcursul intregii zile, cei mai buni jucatori fair-play au fost premiati de Gillette. 2 jucatori dintre cei veniti la Maratonul de 24h de fotbal fara rosu vor putea castiga, prin tragere la sorti, marele premiu: o excursie in capitala fotbalului spaniol pentru a asista la un meci fara egal!


Mai multe poze si filmulete de la maratonul de 24 h de fotbal fara rosu sunt disponibile AICI

Modifică setările cookies