Fotbal fara rosu Fotbal fara rosu

(P) Cifrele senzationale din spatele celui mai lung meci de fotbal de la Cluj!

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Iunie 2015, 18:03
Data actualizarii: Vineri 05 Iunie 2015, 18:05

Maratonul de fotbal fara rosu, cel mai lung si spectaculos meci din Romania, a ajuns weekend-ul trecut si la Cluj, atragand sute de jucatori. Alaturi de Stoican, Falemi, Prodan si Stelea, clujenii au facut o adevarata demonstratie de fairplay, jucand fotbal, fara rosu, o zi intreaga!

Dovada faptului ca atmosfera de pe teren a fost una cu adevarat spectaculoasa sta chiar in cifrele celor 24 de ore de fotbal fairplay, fara rosu. 267 de schimbari pe teren, peste 600 de goluri inscrise si 125 de sesiuni de barbierit fara roseata oferite de Gillette Mach3, organizatorul acestui maraton de fotbal fara rosu. Pe langa numarul lor impresionant, participantii au demonstrat ca pasiunea pentru fairplay nu tine cont de varsta sau de nationalitate, cel mai in varsta participant avand 61 de ani, iar numarul de straini inscrisi fiind de 12. De asemenea, cel mai lung timp petrecut pe teren de un jucator a fost de aproximativ 3 ore.

Nici vedetele campaniei, prezente la meci, nu s-au lasat mai prejos. Cel mai rapid timp de inscriere al unui gol, de doar 30 de secunde, ii apartine lui Flavius Stoican. Dupa ce a jucat ca atacant, Stelea si-a recapatat rolul care l-a consacrat in fotbal, aparand 15 suturi la poarta.
Cu doar 2 cartonase galbene date in 24 de ore de fotbal fara rosu, meciul s-a incheiat cu un scor de 358 la 313.

Povestea fairplay-ului in fotbal nu se opreste aici. Gillette duce mai departe maratonul fotbalului fara rosu. Mai precis, la Iasi! Astfel, pe 13 iunie la Complexul Studențesc Tudor Vladimirescu - Magic Sport Center din Iasi va avea loc inca o editie senzationala a maratonului de fotbal fara rosu la care va fi prezent si Galca, campionul Romaniei. Cei dornici sa joace in echipa cu el se pot inscrie pe www.sport.ro/. 

Modifică setările cookies