Fotbal fara rosu Costel Galca Fotbal fara rosu

(P) Afla cum a fost la maratonul de fotbal fara rosu din Iasi, unde Costel Galca a facut spectacol!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Iunie 2015, 12:30
Data actualizarii: Joi 18 Iunie 2015, 12:52

Maratonul de fotbal fara rosu Gillette Mach3, cel mai lung meci din fotbalul romanesc, a avut loc weekendul trecut si la Iasi. Costel Galca s-a reintors pe teren in orasul in care a devenit campion cu Steaua. El a marcat unul dintre cele mai frumoase goluri ale intregului eveniment, in aplauzele sutelor de spectatori si participanti.

Cele 24 de ore de fotbal, non-stop, fara rosu au adunat numeroase momente si cifre impresionante. Un jucator a petrecut aproximativ 4 ore pe teren, intre 1 si 5 dimineata. Cel mai in varsta participant si sustinator al fair-play-ului a avut 47 de ani.

Surpriza meciului a fost insa prezenta fetelor din Echipa Nationala de Fotbal, care au marcat 10 goluri in repriza lor de joc!

Dupa 370 de schimbari pe teren si 220 de sesiuni de barbierit fara roseatea oferite de Gillette Mach3, meciul de 24 de ore s-a incheiat cu un scor de 289 la 309 si cu 0 cartonase galbene!

Astfel, Iasiul incheie cu brio maratonul national de fotbal fara rosu Gillette Mach3. Dar spectacolul nu se incheie aici! Urmeaza momentul premierii in care vom afla cine sunt cei sase castigatori ai excursie in capitala fotbalului spaniol pentru a asista la un meci fara egal! Ramaneti pe faza pentru a afla cine sunt ei!

Modifică setările cookies